Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jakie @? Co Ty chrzanisz? Przecież nie trzeba było podawać nazwisk tylko liczbę osób chętnych. Ośrańcy jesteście i tyle. W KAS będziecie srać po pachy, będziecie się bac własnego cienia, będziecie się męczyć w nocy ze stresu, bo tak Wam umilą życie. Wam i Waszym rodzinom. Nie macie w ogóle poczucia własnej wartości. Nie macie własnej godności. Wstyd i obrzydzenie mnie ogarnia na takich miernych, biednych ale wiernych. Pokazaliscie, ze nie potraficie walczyć! Oby w Polsce nigdy nie było wojny, bo z takim narodem to przegrana mamy jak w banku. Niech Bóg ma nas w opiece. Amen.
a na sztuki, to ile ludzi chce jechać do stolicy?
takiego strzału prosto w twarz się dzisiaj nie spodziewałem. Sławek, najwyższa pora na dymisję....
...
Na razie jednak spróbujmy coś zrobić oddolnie. SPOTKAJMY SIĘ W SOBOTĘ, 15/10 O 12:00 U PREZESA NA NOWOGRODZKIEJ.
JA BĘĂĘ
Tez o tym myslalam. Jest jeden problem-zgloszenie
Nikogo nie będziemy prosić. Jesteśmy wolnymi obywatelami i chcemy się spotkać tam,
gdzie nam pasuje. Niech nas rozgonią - byłaby darmowa super reklama w mediach.
To chyba jakieś jaja!
Niestety potwierdzam odwołanie pikiety, nad czym ubolewam, gdyż nie ma powodów do tego, innych niż zbyt niskie zainteresowanie środowiska.