Wielka pikieta f.c. i pracowników SC i ich rodzin w Wwie

Panie Slawku...nie boję się konfrontacji...z prostego powodu...pokazuję patologię i patologia mi na wpisy odpisuje...zapraszam ... oni czyli twoi mnie obrażają...tak działają...na prawdę...ktora was dotyczy...

I tu się mylisz...słuzylem i służę swojemu państwu... np płacę podatki itp.
.kocham Polskę...

Powiedz człowieku co Ty nas tak tu hejtujesz ? Czytając Twoje wpisy od razu można wywnioskować ,że masz nierówno pod sufitem , wybrałeś to forum nie bez powodu , masz w sobie jaką zadrę , ale czemu wylewasz na nas swoje frustracje ? Co Ci to daje poza tym ,że zaśmiecasz dyskusje i ważne wątki gina pośród Twoich chorych wpisów , które nie tyle co już nas zmęczyły ale teraz to już po prostu bawią . Masakra.

Hej...lubię podpuszczać ...jesteście łatwi do manipulacji ...cóż...życie...mam nadzieję że wygracie...choć będzie ciężko... jak mówił mój kapral w wojsku..."trzymajcie się kupy" ..."kupy nie ruszą" 😆 coś w tym jest...😂

"matrix" napisał:
"Wręcz przeciwnie...właśnie "rodzyny" z waszej SC...zamykałem ...jestem na emce po 25 latach pracy...więc podaj inne argumenty...ten nie trafiony...pudło... "
na emeryturze resortowej i ciągle na sznurku ... ?
Sławek ma rację, do prokuratury, a "XYZ" zapewne wspomoże :o
przejdźmy do rzeczy i róbmy swoje.
na forum ktoś kilka lub kilkanaście dni temu linkował wystąpienie naszego obecnego "pryncypała".
tam padło stwierdzenia o zwolnieniach i oskarżeniach wobec funkcjonariuszy inspirowanych przez mf.
niech ktoś ten materiał ponowi, będzie pasował do wynurzeń naszego "recenzenta".

CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ

Panie Slawku...nie boję się konfrontacji...z prostego powodu...pokazuję patologię i patologia mi na wpisy odpisuje...zapraszam ... oni czyli twoi mnie obrażają...tak działają...na prawdę...ktora was dotyczy...

krytyka, głupie zaczepki - ok

ale obrażanie per "patologia"?

żegnam

"matrix" napisał:
"Wręcz przeciwnie...właśnie "rodzyny" z waszej SC...zamykałem ...jestem na emce po 25 latach pracy...więc podaj inne argumenty...ten nie trafiony...pudło... "
na emeryturze resortowej i ciągle na sznurku ... ?
Sławek ma rację, do prokuratury, a "XYZ" zapewne wspomoże :o
przejdźmy do rzeczy i róbmy swoje.
na forum ktoś kilka lub kilkanaście dni temu linkował wystąpienie naszego obecnego "pryncypała".
tam padło stwierdzenia o zwolnieniach i oskarżeniach wobec funkcjonariuszy inspirowanych przez mf.
niech ktoś ten materiał ponowi, będzie pasował do wynurzeń naszego "recenzenta".

CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ
A to wszystko jasne .Dzięki za cytat tego frustrata . Bez komentarza .hehe

Powiedz człowieku co Ty nas tak tu hejtujesz ? Czytając Twoje wpisy od razu można wywnioskować ,że masz nierówno pod sufitem , wybrałeś to forum nie bez powodu , masz w sobie jaką zadrę , ale czemu wylewasz na nas swoje frustracje ?.
Myszko - ma przyobiecane etat?stołek? lub kasiorkę. Liczone pewnie od liczby wpisów lub znaków :-) nie traćmy czasu na czytanie tych bzdur i miejsca na forum na odpisywanie mf

krytyka, głupie zaczepki - ok

ale obrażanie per "patologia"?

żegnam

bolo1999 napiszę tak oczernianie funkcjonariuszy w tak perfidny sposób kwalifikuje się do prokuratury tak jak pisał Sławek i mam nadzieję, że tak to się zakończy. Czyli wyrokiem.
Mam nadzieję, że w taki właśnie sposób zawalczymy we wszystkich instytucjach w kraju lub nawet za granicą o nasze konstytucyjne prawa.

Ja Was obrażam?!!!! Heh ...więc wszystkie media do prokuratury!!!! Za to że pokazują jaką patologią jesteście he he ... poje....o Was?!!! He he ...

....celnicy są jak diamenty...bez skazy...dobrze oszlifowane...dają 1/3 budżetu państwa...a "rodzyny" chcą? ...emek

Back
Do góry