Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I tu się mylisz...słuzylem i służę swojemu państwu... np płacę podatki itp.
.kocham Polskę...
I tu się mylisz...słuzylem i służę swojemu państwu... np płacę podatki itp.
.kocham Polskę...
Panie Slawku...nie boję się konfrontacji...z prostego powodu...pokazuję patologię i patologia mi na wpisy odpisuje...zapraszam ... oni czyli twoi mnie obrażają...tak działają...na prawdę...ktora was dotyczy...
A to wszystko jasne .Dzięki za cytat tego frustrata . Bez komentarza .hehe"matrix" napisał:
"Wręcz przeciwnie...właśnie "rodzyny" z waszej SC...zamykałem ...jestem na emce po 25 latach pracy...więc podaj inne argumenty...ten nie trafiony...pudło... "
na emeryturze resortowej i ciągle na sznurku ... ?
Sławek ma rację, do prokuratury, a "XYZ" zapewne wspomoże
przejdźmy do rzeczy i róbmy swoje.
na forum ktoś kilka lub kilkanaście dni temu linkował wystąpienie naszego obecnego "pryncypała".
tam padło stwierdzenia o zwolnieniach i oskarżeniach wobec funkcjonariuszy inspirowanych przez mf.
niech ktoś ten materiał ponowi, będzie pasował do wynurzeń naszego "recenzenta".
CELNIKU ZADEKLARUJ SIĘ
też świeże..cos dodać...http://www.tvn24.pl/krakow,50/medyka-celnicy-zatrzymani-za-korupcje,662553.html... świeże...
Myszko - ma przyobiecane etat?stołek? lub kasiorkę. Liczone pewnie od liczby wpisów lub znaków nie traćmy czasu na czytanie tych bzdur i miejsca na forum na odpisywanie mfPowiedz człowieku co Ty nas tak tu hejtujesz ? Czytając Twoje wpisy od razu można wywnioskować ,że masz nierówno pod sufitem , wybrałeś to forum nie bez powodu , masz w sobie jaką zadrę , ale czemu wylewasz na nas swoje frustracje ?.
krytyka, głupie zaczepki - ok
ale obrażanie per "patologia"?
żegnam