Wielka pikieta f.c. i pracowników SC i ich rodzin w Wwie

Widzimy się w Warszawie , aż serce roście . Pozdrawiam was serdecznie :)
Nie wiem jak u Was, ale w mojej Izbie się mocno zorganizowaliśmy. Pamiętacie pikietę pod MF i jej liczebność? potem był Sejm. Przed sejmem,oceniałam na podstawie rozmów z ludźmi, że będzie 5 x więcej niż pod MF- i niewiele się myliłam.
Patrząc teraz na to jak się ludzie organizują, zabierają całe rodziny, przyjaciół, znajomych = to idziemy na rekord!!!!!!!!!!!! (1 fc = 5 os) Nie mamy nic do stracenia, czy jesteśmy ze związku, czy nie, czy z MF, czy z OC, czy kierujący/przełoży czy podwładny - od 01.01.2017 możemy wystartować wszyscy od zera!
O naszej organizacji i determinacji wiedzą Ci ze Świętokrzyskiej, stąd na Forum głosy w postaci wpisów pokroju mf (...) są one objawem ich paniki :-) TAK TRZYMAĆ KOCHANI!

No i tak to powinno wyglądać, dziękuję Sławku za ten ruch w stosunku do "nijakiego"
Mamy oto na forum namiastkę tego co Nas ze strony MF czeka w związku z pikietą- odwracanie kota ogonem ale damy radę. Boją się jak widać straszliwe merytorycznego przekazu jaki przygotowujemy. Boją się prawdy. Projekt obywatelski, jego procedowanie oraz sprawy stosunku służbowego są b.ważne i o nich rozmawiamy i je podnosimy stale. Ważniejsze jednak jest bezpieczeństwo wszystkich Polaków i Polski, co jest zagrożone przez KAS i co na pikiecie głośno i na pierwszym miejscu wybrzmi. Wszystkich obecnych proszę, aby tylko o tym mówić, aby MF było trudniej ukryć prawdę o KAS:-)
Ps. Natomiast co do wpisów nijakiego mf1975, wcześniej mf1974. Ponieważ jest to skoordynowany i zaplanowany atak na funkcjonariuszy celnych, ich godność i honor oraz jest to próba zastraszenia funkcjonariuszy publicznych sprawę kieruję do Prokuratury celem scigania sprawców

Sławku nie stać nas na moderatora?? przecież wśród nas jet tylko f-szy mogących u źródła banowac takich trolli jak mf19coś tam

Kolezanki i koledzy z Dolnego Slaska i nie tylko:), uprzejmie przypominam w najblizsza sobote 15pazdziernika, jedziemy do Warszawy.To ostatni moment, zeby zawalczyc. Nie watpmy, ze to cos da!!! Da, jezeli bedzie nas duuuzo. Nie dajmy sie zastraszyc. Zglaszajcie sie i do zobaczenia w stolicy.

Jednym słowem brak jedności, wiary w powodzenie i zastraszenie środowiska. Szukam nowego zajęcia, bo nas pozamiatali. Takie same zespoły (SSC i ZZ) były w 1999, 2004 i 2009 ale nie znam przypadku zmiany decyzji przełożonych. Nasze morale już nie istnieje.

Kurcze nie pasuje mi to, że małe zainteresowanie środowiska. Ale poczekam na jakieś informacje albo więcej szczegółów po spotkaniu, które wydaje się było kluczowe dla odwołania pikiety. Świat jest chyba zbyt skomplikowany dla mnie

Niestety potwierdzam odwołanie pikiety, nad czym ubolewam, gdyż nie ma powodów do tego, innych niż zbyt niskie zainteresowanie środowiska.

przepraszam ,ale gdzie ta notatka ? nie wyświetla się ? trochę szkoda -wstyd jak wytłumaczyć Tym (rodzina ,przyjaciele) którzy się zdecydowali Nas aktywnie popierać ???
Może jednak warto pokazać .że jesteśmy !

Niestety potwierdzam odwołanie pikiety, nad czym ubolewam, gdyż nie ma powodów do tego, innych niż zbyt niskie zainteresowanie środowiska.
U mnie zainteresowanie było bardzo duże (ok80%), jednak nikt nie pchał się na listy mailowe do przechwycenia. Skąd wiesz jakie jest zainteresowanie środowiska.

Ostatnia edycja:
Odwolanie pikiety jest zdecydowanie zbyt wczesne. Ludzie caly czas sie zglaszaja!!! No chyba, ze to ma byc alibi dla Przewodnicego.

dokładnie

za szybko z tą białą flagą

ponieważ wyjazd miał być z rodzinami - duża część w odróżnieniu od poprzednich wyjazdów nie zapisywała się na listę na autokar bo zaplanowali dojazd indywidualny

o co kużwa kaman???

jednego dnia jedziemy, drugiego nie

co to jest? piaskownica? to tak buduje się zaufanie do zz?

Ostatnia edycja:
U mnie zainteresowanie było bardzo duże (ok80%), jednak nikt nie pchał się na listy mailowe do przechwycenia. Skąd wiesz jakie jest zainteresowanie środowiska.

Dokładnie zainteresowanie jest Bardzo duże ! odwołanie spowoduję Wielkie rozczarowanie ! Sławek Zwyciężymy !!!!!!!!!!!!!:)

Back
Do góry