MOTYW-ACJA
Dobrze znany użytkownik
- Punkty reakcji
- 485
do Pepe
Pepe, .....
Pepe, .....
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kola,
problem w tym, że gość ze średnim robi to samo. Ma krótszy staż pracy i jest młodszym ekspertem.
kola jesli bijesz we mnie to sie mylisz...bardzo sie mylisz(zwykly inspektor celny...po staremu)
( może jestem trollem wg niejakiego daff - chłopca z bogatego domu)
dam na mszę w niedzielę, żeby tylko ten prymityw nie pracował bezpośrednio przy odprawach i nie miał kontaktu z osobami z zewnątrz, dam po raz drugi, żeby się nie rozmnażał...
Do Rozważnej
"są proporcjonalnie wyższe place bo to naturalna ścieżka kariery" - czy w Służbie Celnej można mówić o scieżce kariery?
Mi ją zamknęli. Nie weszłem w poczet młodszych oficerów ( moje mianowanie sprzed ustawy - kierownik zmiany - zostało zdegradowane do inspektora celnego w komórce merytorycznej).
Wykształcenie wyższe + 2 podyplomówki, kwalifikacje, doświadczenie - mogę sobie włożyć w/do.....szuflady. Nie jestem już zagrożeniem dla Pnów oficerów. hi hi hi. Jeszce trochę i... Żegnaj Służbo Celna. Bez ciebie sobie poradzę.
Piłem do DAFFA.Poczekajcie na Jego replikę!Może i się przypiepszam ale te studia wyższe i podyplomówki to chyba były robione w Dżibuti.