Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dam na mszę w niedzielę, żeby tylko ten prymityw nie pracował bezpośrednio przy odprawach i nie miał kontaktu z osobami z zewnątrz, dam po raz drugi, żeby się nie rozmnażał...
dam na mszę w niedzielę, żeby tylko ten prymityw nie pracował bezpośrednio przy odprawach i nie miał kontaktu z osobami z zewnątrz, dam po raz drugi, żeby się nie rozmnażał...
Kola i Daff - dajcie już spokój.
Sami widzicie gówniarz któremu mamusia albo dziadek załatwili pracę w cle i jest mu obojętne czy będzie czy nie będzie wartościowanie liczy się tylko podjudzanie i skłócanie nas spadaj na inne fora z takimi tekstami BANANOWY chłopczyku
Kola do ciebie piszę nie chcę byc wulgarny i nie chcę ci puścić odpowiedniej wiązanki ale najlepiej by było gdybyś się z tąd wyniósł,bo to co piszesz to żenada,podpadłeś już niejednemu.
Podobno Izby dostaly za malo pieniedzy i mają za duzo ekspertów na ta ilosć pieniędzy.
Mają obnizac stanowiska. Slyszeliscie o tym?
W mojej Izbie osoby z wyższym wykształceniem zakwalifikowani zostali do grupy C.
Ręce opadają
ale dziwnym trafem po roku okazało się, że przeforsowano pomysł, żeby do zajmowania stanowiska młodszego eksperta celnego wystarczyło wykształcenie średnie.......