Z
ZbujMadej
Gość
Dla wszystkich gamoni, co nawet pojęcia nie mają co się dzieje i w dupie mają jakiekolwiek czytanie oprócz wybranych pozycji na forum polecam :
art. 97 i art. 150.1 UoSC
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dla wszystkich gamoni, co nawet pojęcia nie mają co się dzieje i w dupie mają jakiekolwiek czytanie oprócz wybranych pozycji na forum polecam :
Czyli bede mial najwyzsza grupe zaszeregowania na stanowisku specjalisty jak rozumiem???
Jak się boisz tego co piszesz to nie pisz tu. Ogranicz sie do czytania
A w warszawce w jednym z wydziałów trwa wartościowanie od nowa,są robione nowe opisy stanowisk .I co wy na to ???????
Shrek fajną bajką był, oglądałem bodajże z 3 razy. Serio, serio...
Samsung, coś mi się wydaje, że masz jakąś manię prześladowczą i wszędzie widzisz Agentów z Matrixa próbujących dopaść Twoj adres IP, i zrobić Ci wielkie kuku, a co najmniej zapchać łącze atakami DoS. Albo bierz tylko połowe tego, co bierzesz, albo zmień dilera. Poważnie. Ja od postu Mr.Robina popuszczam ze śmiechu, a Ty chyba mało zawału z wylewem ze strachu nie dostałeś.
Coś się za bardzo boisz tego IP. MF ? DIC ? Prowokacja ? Mój Pan Naczelnik ? A, dzień dobry, Panu ;-) Chyba musze skorzystać z małego sniffera znalezionego na Warezach i zrobic Ci CheckIP po pakietach, i czasie dostępu, a potem spingować to wszystko z wynajętego za 5 dolców serwera z Malezji poprzez 3 Gate'y. Wyniki na pewno będą ciekawe
Oj nie ! Samsung odkrył moje drugie ja....chyba po adresie IP... żenada normalnie, żenada....
Myślę, że jakby poczytać ostatnie 7 moich postów w tym temacie i wszystkie 7 Twoich, to wtedy wyszłoby kto ma więcej na ten temat do powiedzenia. Muszę przyznać, że polepsza mi się humor, jak Cię czytam. Pisz dalej, proszę
A żeby nie robic już totalnego "off-topic" to zadam pytanie : zakładając, że nagle i niespodziewanie wartościowanie upada, to zostaje całkiem spora kasa do podziału na etat, którą trzeba wydac koniecznie w tym roku, albo nie dostaniemy NIC . Ile czasu potrzebują ZZ z każdej Izby żeby uzgodnić rozdysponowanie tych środków na poziomie centralnym, żeby nie było sytuacji, że w jednej IC podzielą, przykładowo, wszystkim po równo, w drugiej wg stażu, a w trzeciej wg posiadanego stopnia i żeby było więcej zadowolonych , niż z wartościowania ? A czasu do końca roku niewiele ponad 25 dni roboczych...