Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W IC Przemyśl z tego co wiem wszystkie uwagi do wartościowania stanowisk zostały uznane za NIEUZASADNIONE. W komisji rozpatrującej uwagi była min. pani J.S. przewodnicząca jednego ze związków działających w IC Przemyśl.
W IC Przemyśl z tego co wiem wszystkie uwagi do wartościowania stanowisk zostały uznane za NIEUZASADNIONE. W komisji rozpatrującej uwagi była min. pani J.S. przewodnicząca jednego ze związków działających w IC Przemyśl.
Tak to ten sam gdzie ma być 90 przewodników psów
Nie ma się co oszukiwać to całe wartościowanie jest dziełem przypadku gdzie kto w danej chwili się znajdował i czy ktoś kogoś lubi lub nie lubi i nie ma nic wspólnego ze sprawiedliwością, uczciwością, logiką, stażem pracy, doświadczeniem lub wykształceniem. Powoduje tylko poczucie krzywdy u większości funkcjonariuszy wykonujących swoje trudne obowiązki na granicy i w oddziałach wewnętrznych. Złe są założenia wartościowania. I niech mi nikt nie wmawia że wartościowane były stanowiska. Były wartościowane osoby i dopiero do nich dopisywane stanowiska. Niestety ale jest to bubel prawny. Brak jest słowa w języku ludzi kulturalnych na nazwanie tego co nam zgotowali. Współczuję wszystkim którzy będą pracować biurko w biurko z kimś kto zarabia na rękę 1000PLN więcej i robi to samo. Ale taka jest nasza smutna rzeczywistość.
Niestety uważam podobnie
Ja tez podpisuję się pod powyższym, niestety mam wrażenie że zostanie to doprowadzone do końca-cyba że w MF przestraszą się tych wielotysięcznych wyrównań które będą musieli wypłacić.Niestety uważam podobnie
Całe wartościowanie to chyba jakiś żart.
Osoby na stanowisku specjalisty wykonujące te same zadania będą zarabiały od 2500 do 3500 różnica nie wynika z dodatków za staż,stopień tylko z czego?
Czy może mi to ktoś wytłumaczyć?
Nie wiem także dlaczego osoby wykonujące te same zadania otrzymały różne stanowiska?