Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witam serdecznie
czy w waszych urzędach też wydymano sekcyjnych?????czy nie da sie z tym nic zrobić???
w jaki sposób wogóle potraktowano sekcje??jako osobne komórki czy może razem z referatem zwartościowali???
nie wiem jak jest u was ale u mnie sekcyjny robi to samo co kierownik referatu a nawet wiecej .
a co dostali....ehhhh szkoda gadać....
Wszystkie związki zanegowały wartościowanie i miały racje. Teraz każdy szeregowy "plecak" może być ekspertem i promotorzy to wykorzystają bowiem od 1.01.2011r. można awansować tylko o szczebelek.Dlaczego znowu stworzono kategorie nadludzi sprzed 1.01.2011r. i pobożnych baranków oczekujących na śmierć kolegi lub pożegnanie emeryta. Żałosne!!!
Najwyższe stanowiska w jednym z Wydziałów otrzymały najmłodsze a do tego blondynki wśród brunetek.Rozporządzenie w sprawie awansów ogłoszone w Dz.U.nr 87 jest krótkie ale warto je przeczytać aby sprawdzić co Was czeka w przyszłości i czy uda Wam przeskoczyć te blondynki.
Panie cat bzdury pan opowiadasz!!!!!!!!
U mnie 6 pozwów w sprawie wczasowego w Gdyni 2 a u ciebie cat ile?
u mnie zapytanie do Trybunału Konstytucyjnego o zgodność z prawem rozporządzenia RM w sprawie dopłaty do wypoczynku a u ciebie ile?
No,no! Sam złożyłeś 6 pozwów i raczyłeś zapytać TK ... ?! Przyznaję - osobiście tyle bym nie potrafił!
A tak na poważnie, co to ma wspólnego z wartościowaniem? Może nie zauważyłeś 2 wpisy wcześniej - u nas ktoś mnie namówił do poparcia (imiennego!) właśnie Kolegów z Gdyni, więc i sam do tego namawiam, a TY co? Jeśli ta inicjatywa jest dla ciebie bzdurą, to się nie przyłączaj - ale i nie rób kreciej roboty, dyskredytując działania innych!
ps
Jeżeli masz jeszcze jakieś genialne uwagi, to napisz do mnie na priva i nie zaśmiecaj więcej tematu!
Dlatego uważam że wartościowanie jest OK jak się komuś nie podoba to do widzenia przy takim bezrobociu znajda się chętni
Dlatego uważam że wartościowanie jest OK jak się komuś nie podoba to do widzenia przy takim bezrobociu znajda się chętni