S
spedytor/wkurzony
Gość
..sorrki --napisałem Wam pzrez małe m- niechcąco.
A ten ołów to wsadź sobie w d...
A ten ołów to wsadź sobie w d...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak świat światem żaden obywatel nie pałał miłością do poborców podatkowych (w tym i celników). Bo niby na co idą pieniądze z cła i podatków ? Na Schetynów, Tusków, Dominików i inne Pitery które nie potrafią rozwiązać prostego problemu. Te sieroty mają nas w dupie. I celników i przewoźników. Jedziemy na jednym wózku. Dzisiaj nas próbują spacyfikować, jutro przy innej okazji wam się do tyłków dobiorą. Urban już kiedyś powiedział, że rząd zawsze się wyżywi. Swoja drogą ma Tusk tupet, nasi czekają pod MF, a ten omc prezydent ma ich gdzieś i na oficjałki do Białej Podlaskiej jedzie. Oby żyło się lepiej - Tuskowi i jego bandzie - na nas wór kładzie. Jego nieporadność widzą już nawet jego propagandziści z TVN24.spedytor/wkurzony napisał:No, nareszcie rozsądny głos w dyskusji.Nie ukrywam ze pisząc o łapówkach i o Waszych żadaniach chciałem sprowowkowac do normalnej dyskusji. Ale taki jest obraz Słuzy Celnej w społeczeństwie - powtarzam
SŁUZBY Celnej, i na poparcie społeczne za bardzo to chyba nie ma co liczyć
dziubdzius napisał:Bardzo ładna wypowiedź kierowcy na TVN24 - dlaczego rząd nie chce z celnikami rozmawiać ? Gdyby rozmawiał to by kolejek nie było :lol:
Zmartwię Cię, ale nawet kopiejki nie wziąłem, a podbijałem tłuczkiem ADT - y o dość sporym zabezpieczeniu. Mam swój honor i nie będzie mnie byle pętak obrażał.Anonymous napisał:dziubdzius napisał:Bardzo ładna wypowiedź kierowcy na TVN24 - dlaczego rząd nie chce z celnikami rozmawiać ? Gdyby rozmawiał to by kolejek nie było :lol:
dgybyscie mogli brac całymi garsciami kasę to by kolejek nie było-
łapówkarze
Anonymous napisał:dziubdzius napisał:Bardzo ładna wypowiedź kierowcy na TVN24 - dlaczego rząd nie chce z celnikami rozmawiać ? Gdyby rozmawiał to by kolejek nie było :lol:
dgybyscie mogli brac całymi garsciami kasę to by kolejek nie było-
łapówkarze
spedytor/wkurzony napisał:No własnie --a jak tam z funduszem zwalczania pzręstępczosci ? - moze pochwalicie sie wysokoscią zgarnianych nagród? -- wiem trwa to długo - az wyrok się uprawomocni...itd...
dekadent napisał:spedytor/wkurzony napisał:No własnie --a jak tam z funduszem zwalczania pzręstępczosci ? - moze pochwalicie sie wysokoscią zgarnianych nagród? -- wiem trwa to długo - az wyrok się uprawomocni...itd...
Chłopie, o czym ty piszesz, od dawna nikt nie zobaczyl czegos takiego.
Przyjacielu spedytorze wykryte papierosy i alkohol obecnie się niszczy a nie sprzedaje i nie ma z tego żadnych nagród - niestety tu również nie ma motywacji ( oprócz osobistej satysfakcji, którą rodziny nie nakarmisz)spedytor/wkurzony napisał:cisza?- uuuuuu! - czyżbym uderzył w czułe miejsce?
spedytor/wkurzony napisał:Ta... wy ... tym razem przez małe "w" zawsze macie co innego do roboty- tylko nie to co trzeba[/b]
spedytor/wkurzony napisał:cisza?- uuuuuu! - czyżbym uderzył w czułe miejsce?