SG straszy

Papierosy i alkohol niszczy sie już od kilku lat.
Nie ma innego towaru...? Nie ma żadnych nagród ?

Aaaaa, teraz rozumie wasza złość, tylko dlaczego odbijacie to sobie na innych !!!!!. Moze tak zamiast arogancji i baardzo czesto spotykanego chamstwa- kierowac tę sprawe do przełożonych a nie w strone zwykłych ludzi. Tym sposobem napewno nic nie wskóracie

spedytor/wkurzony napisał:
Papierosy i alkohol niszczy sie już od kilku lat.
Nie ma innego towaru...? Nie ma żadnych nagród ?

Aaaaa, teraz rozumie wasza złość, tylko dlaczego odbijacie to sobie na innych !!!!!. Moze tak zamiast arogancji i baardzo czesto spotykanego chamstwa- kierowac tę sprawe do przełożonych a nie w strone zwykłych ludzi. Tym sposobem napewno nic nie wskóracie

do przelozonych kierujemy od 10 LAT!!!! i CO???

Dajcie spobie spokój ze spedytorem - odnosze wrażenie, że to nowe wcielenie którejś z "gwiazd" forum onetu
1. czuły wojtek
2. jasiu smietana
3. kasia z lublina
4. antek emigrant
5. BERTA WIELKA STOPA
6. ..... wpisz swoje propozycje

Który z w/w wymienionych ? proponuję przełaczyc na onet i zobaczyć który sie przestał udzielać :roll:

Koledzy, naprawde szkoda nerwów... :lol: :lol: :lol:

Mówią o nas na TVN24 i konferencja jakaś ma być znowu

Szanowni Funkcjonariusze !
Ponizszy tekst jest do tych "ludzisk"

Prostaki, chamy i co najgorsze !
Pomyslcie że ja was znam , mało tego rozmawiam z wami, usmiechajac się, o kielichu nie wspomne- taż to wy nie pijecie wogóle.

jak na razie nie przekonaliscie mnie ani nas spedytorów, agentów, kierowców by poprzeć wasz protest.

Zapraszam wszelkiej masci "buraczków zielonych"... no smiało ulzyjcie sobie... bo po to jest forum.
Dyskusje podejmę tylko w poważnych wypowiedziach...
A komentarza możecie się domyslać

Tacy sami ja Ty przychodzą do Ciebie wiesz po co. Wątpię aby Służba Celna odnosła jakieś straty gdyby się takich pozbyć.
Wiem o czym piszesz widzę to od lat przechodząc obok :!:

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Juz po raz kolejny slychac,ze sie chca dogadac z SG i oni maja przejac nasze obowiazki.
Podobno mówiono o tym na na naradzie z dyrami

Panowie i panie właśnie na naradzie z dyrektorami opracowywano plan dalszych działań mających na celu przygotowanie list i wytypowanie ludzi w delegacje na wschodnią granicę. Ponadto przygotowywane jest rozporządzenie przekazujace uprawnienia SG. Nie wiem jak sie to skończy ale nie wróży nic dobrego chcą nas po prostu zniszczyć, Jak widać nikt nigdy się z nami nie liczył i nie liczy. Teraz apel do kolegów z wewnętrznych urzędów musicie się rozchorować bo inaczej was oddelegują na wschód do pomocy SG bo jak ich nauczą Celiny, ECS-u i Zefira w jeden dzień????

...." Służba Celna odnosła jakieś straty gdyby się takich pozbyć. "

Jak widać po wcześniejszych wypowiedziach, ujawnienie mojej persony spowodowało by ...niestety atak głupich baranów.
Ale czyż nie mam racji pisząc o chamstwie funkcjonariuszy i o społecznym odbiorze ich protestu?

Ułatwię Ci zadanie: Nie jestem już funcjonariuszem celnym.
Stad i tez znajomosc dziedziny korupcji w Słuzbie Celnej.

aplikant celny napisał:
Spokojnie, Straż Graniczna to może odprawiać co najwyżej .. Posłów Greckich. Poznanie przepisów i zasad działania systemów informatycznych to długi czas, a podbicie czegokolwiek tłuczkiem, bez pewności co się robi, to prezent dla prokuratora. Oni raczej nie są głupi.

Święta prawda, Kolego! A poza tym to trzeba jeszcze coś sobą reprezentować pod kopułą. Nie wystarczy tylko "ruki po szwam!"

......Teraz apel do kolegów z wewnętrznych urzędów musicie się rozchorować bo inaczej was oddelegują na wschód do pomocy SG bo jak ich nauczą Celiny, ECS-u i Zefira w jeden dzień????

hm...zastanawiam sie nad złożem powiadomienia o podżeganiu do popełnienia przestępstwa

Zacytować kk?

spedytor/wkurzony
nie odpowiedziałeś mi na pytanie? co za trudne było? czy może to jest wiadomość tajna?może tobie zacytować kk - dotyczy Twojej wiedzy o łapówkarstwie?

Anonymous napisał:
spedytor/wkurzony
nie odpowiedziałeś mi na pytanie? co za trudne było? czy może to jest wiadomość tajna?może tobie zacytować kk - dotyczy Twojej wiedzy o łapówkarstwie?

Prosze o wybaczenie- ale wiele osób zarejestowwało sie tylko jako "Gość"- i nie wiem o jakie pytanie chodzi...

Co do mojej wiedzy dotyczacej korupcji- nie ma strachu- akurat jestem ŚWIADKIEM oskarżenia !!

przypomnę Ci pytanie:
w jakim ministerstwie pracujesz i za ile, jeżeli mniej zarabiasz niż ja na granicy ( w/g Ciebie może byc z łapówkami ) to sie zamieniamy, swoją drogę niezła fucha

Ty Spedytor nie bądź taki "święty". Ja też mam do czynienia na codzień z funkcjonariuszami celnymi jako strona, ale teraz akurat popieram ich w 100%. Jak kiedyś Ktoś powiedział ".....kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień...." Szkoda mi cię spedytorze, bo pewnie bez tego o czym piszesz nie potrafisz sobie poradzić w pracy z odprawami i wysyłką aut, bo cię NIKT NIE LUBI na Oddziale przy którym pracujesz...błaźnie. Pozdrawiam wszystkich funkcjonariuszy ze Śąska (oprócz łamistrajków). :twisted:

Anonymous napisał:
przypomnę Ci pytanie:
w jakim ministerstwie pracujesz i za ile, jeżeli mniej zarabiasz niż ja na granicy ( w/g Ciebie może byc z łapówkami ) to sie zamieniamy, swoją drogę niezła fucha
.

Odrobina mniej emocji, wiecej czytania ze zrozumieniem !!
Taż pisze wyrażnie że jestem troche spedytorem no dobra...i agentem celnym . Z lektury wczesniejszych postów łatwo to odczytać.

spedytor/wkurzony napisał:
......Teraz apel do kolegów z wewnętrznych urzędów musicie się rozchorować bo inaczej was oddelegują na wschód do pomocy SG bo jak ich nauczą Celiny, ECS-u i Zefira w jeden dzień????

hm...zastanawiam sie nad złożem powiadomienia o podżeganiu do popełnienia przestępstwa

Zacytować kk?

Kogo? Forum?

spedytor/wkurzony
pisać każdy może.... a jeśli to prawda to ile razy wmawiałeś swoim klientom,że trzeba "dać" celnikowi i kasowałeś dla siebie ?

Anonymous napisał:
Ty Spedytor nie bądź taki "święty". Ja też mam do czynienia na codzień z funkcjonariuszami celnymi jako strona, ale teraz akurat popieram ich w 100%. Jak kiedyś Ktoś powiedział ".....kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień...." Szkoda mi cię spedytorze, bo pewnie bez tego o czym piszesz nie potrafisz sobie poradzić w pracy z odprawami i wysyłką aut, bo cię NIKT NIE LUBI na Oddziale przy którym pracujesz...błaźnie. Pozdrawiam wszystkich funkcjonariuszy ze Śąska (oprócz łamistrajków). :twisted:

"aluzju paniał"- rozumiem ze piszesz ze słuzbowego komputera w towarzystwie "zielonych" bo oni wyscia na swiat ze swoich nie maja.

a ładnie to tak sie podlizywac zielonym- to pachnie wazeliną ?

Back
Do góry