G
Guest
Gość
nie będę mówił jak wyszedłem na alokacji oni dostaki ordery a ja przed wypłatą nawet swiatełko w lodówce wylączam -szkoda prądu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
rzeczywiści tylko policja jest oky przynajmniej przemyskagosc napisał:ty j 222 czy jak tam wspaniały funkcj, SG z G(mercedes) klasy przecież Wy nie wiecie co macie zrobić z obcokrajowcem w RP bez dokumentu tozsamości a co dopiero pomóc SC w opanowaniu czegoś, w tym kraju tylko POLICJA jest NAM tak naprawdę pomocna bo wy TYLKO PRZESZKADZACIE!
gość11 napisał:I tu się mylisz kolego. Troszeczke pracowałm / jakies 10 lat / na przejściu i miałem okazje poznac zasady wspołpracy - wiesz to takie porozumienia UC-SG. To co piszesz jest wierutną bzdurą - ze sprawozdan /obowiązkowo dwa razy do roku / - wynika bowiem , kto , za co i komu pomagał i w czym. Sa to bardzo pouczające materiały - wynika z nich bowiem , że nasza wspołpraca odbywała się zawsze na wzorowym poziomie i przy pełnej aprobacie przełozonych. Skad zatem ten zjadliwy ton? Robcie swoje , a my bedziemy robic swoje - mam nadzieję , że w końcu na lepszych warunkach i bardziej sprawiedliwie.
PS
Moim zdaniem przejęcie przez SG ruchu towarowego na pewno nam nie grozi z powodow o ktorych wcześniej , co do ruchu osobowego - to jest mozliwe , ale doraźnie - do momentu pojawienia sie problemow z wolnymi wakatami w SG. A i jeszcze jedno - moi znajomi z SG / dziwne nie / wcale się jakoś nie pala do takich pomysłow.
pozdrawiam
Spedytor/wkurzony napisał:Macie na sumieniu juz dwa życia , straconego zdrowia i pieniedzy innych ludzi to już nie liczę.Mam z Wami do czynienia już prawie 20 lat, od granicy zachodnie, południowej -teraz wschodnia, i wcale mi Was nie żal.
Arogancja,lenistwo, przerost formy nad treścią, a i łapówy po woli się koncza !! Dawne nie wróci.Co może jeszce przywileje emerytalne co? Za co ? Życzę wam wszystkiego najgorszego. To co wyprawiecie jest poprostu skurw.... Czy od razu trzeba było blokować całą scianę wschodnią?. Wystarczyło tylko np. 1/3 przejsc zablokować- z zapowiedzia solidarnosci i DETERMINACJĄ w obronie protestujących...zresztą co tam Wam tłumaczyć - pazernosć to Wasza choroba zawodowa.
No Panie Moderatorze- już widzę Jak Pan wycina ten post... mimo to życzę powodzenia na zielonej trawce
spedydor/wkurzony napisał:Knocie ?- sam jesteś knotem, i do tego celnym- znaczy pazernym. Piszac o Was pisałem z dużej litery... nie widac-- zreszta komentarza i tak mozesz sie domyslać
Spedytor/wkurzony napisał:Macie na sumieniu juz dwa życia , straconego zdrowia i pieniedzy innych ludzi to już nie liczę.Mam z Wami do czynienia już prawie 20 lat, od granicy zachodnie, południowej -teraz wschodnia, i wcale mi Was nie żal.
Arogancja,lenistwo, przerost formy nad treścią, a i łapówy po woli się koncza !! Dawne nie wróci.Co może jeszce przywileje emerytalne co? Za co ? Życzę wam wszystkiego najgorszego. To co wyprawiecie jest poprostu skurw.... Czy od razu trzeba było blokować całą scianę wschodnią?. Wystarczyło tylko np. 1/3 przejsc zablokować- z zapowiedzia solidarnosci i DETERMINACJĄ w obronie protestujących...zresztą co tam Wam tłumaczyć - pazernosć to Wasza choroba zawodowa.
No Panie Moderatorze- już widzę Jak Pan wycina ten post... mimo to życzę powodzenia na zielonej trawce