SG straszy

Anonymous napisał:
spedytor/wkurzony
pisać każdy może.... a jeśli to prawda to ile razy wmawiałeś swoim klientom,że trzeba "dać" celnikowi i kasowałeś dla siebie ?

z wypowiedzi jakis żal wynika ? czy co ?.
Od ponad 10 lat , żaden , podkreślam ŻADEN burak zielony złotówki nie dostał !!!!! i nie dostanie. Mam nadzieje że nie wkurzę braci Celniczej okresleniem "burak zielony" skorumpowanych celników ?

Siedzę akurat 10 km od "zielonych", ale to nie jest ważne. Ważne jest to że nauczyciele chcą zarabiać po 3000 zł netto za 18h pracy tygodniowo, lekarze min. 7000 zł netto, a im nie chcą dać 1500 zł podwyżki. Paranoja.

Anonymous napisał:
Siedzę akurat 10 km od "zielonych", ale to nie jest ważne. Ważne jest to że nauczyciele chcą zarabiać po 3000 zł netto za 18h pracy tygodniowo, lekarze min. 7000 zł netto, a im nie chcą dać 1500 zł podwyżki. Paranoja.

chcieć a dostać -droga daleka. Akurat nie znam nauczyciela co pracuje 18 godzin tygodniowo-- no chyba że religii.

Lekarze... temat rzeka, ......

Panie wkurzony-spedytor...
Słownictwo jakiego używasz, twój brak znajomości podstawowych zasad pisowni świadczy o tym kim jesteś. Mam prośbę, nie kompromituj się bo twój język cię zdradza.

Sorry, że kopiuje któregos przedmówcę, ale:

Dajcie spobie spokój ze spedytorem - odnosze wrażenie, że to nowe wcielenie którejś z "gwiazd" forum onetu
1. czuły wojtek
2. jasiu smietana
3. kasia z lublina
4. antek emigrant
5. BERTA WIELKA STOPA
6. ..... wpisz swoje propozycje

Który z w/w wymienionych ? proponuję przełaczyc na onet i zobaczyć który sie przestał udzielać

Koledzy, naprawde szkoda nerwów..
:wink:

Anonymous napisał:
spedytor/wkurzony
więc jednak brałes na nasze konto?

Nie, nie brałem.
Dziwne jest to że zamykają celników. A spedytorów - jeśli juz to razem z celnikami..... dziwne co ?

Znam może jeden, dwa przypadki na pzrestrzeni kilku lat gdzie spedytor-- czyt. agent celny - poszedł siedzieć solo -- tzn bez celnika

Anonymous napisał:
Słownictwo jakiego używasz, twój brak znajomości podstawowych zasad pisowni świadczy o tym kim jesteś. Mam prośbę, nie kompromituj się bo twój język cię zdradza.

Ja słownictwo ? polecam lekturę wczesniejszych postów celników....

a literówki mi rzeczywiście tu przeskakują.

Oj, jak wyciągne kopie SAD-ów z "decyzjami pisanymi pzrez celników--- to była by komedia i zarzenowanie błędami.
Nie zrobie tego jednak - a nuż któryś pozna swoja ? :lol:

dziubdzius napisał:

Dajcie spobie spokój ze spedytorem - odnosze wrażenie, że to nowe wcielenie którejś z "gwiazd" forum onetu
1. czuły wojtek
2. jasiu smietana
3. kasia z lublina
4. antek emigrant
5. BERTA WIELKA STOPA

Który z w/w wymienionych ? proponuję przełaczyc na onet i zobaczyć który sie przestał udzielać

Szkoda nerwów ? beszczelność jakich mało- dzwignij swoje dupsko i popatrz pzrez okno na kolejke samochodów, a w kazdym samochodzie człowiek.... ich nerwów nie szkoda ? pomijam włascicieli tych pojazdów liczących straty...

spedytor/wkurzony napisał:
Anonymous napisał:

Oj, jak wyciągne kopie SAD-ów z "decyzjami pisanymi pzrez celników--- to była by komedia i zarzenowanie błędami.

• Coś tam u pana spedytora kiepsko z ortografią ? Żenada!!!! Może by tak jakis przyspieszony kurs sobie zrobić z j. polskiego.?
    Clorz

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:

• "Prawdziwa cnota krytyki sie nie boi" - krytyke słuszna przyjałem , no i co to zmienia ?
    Sprawa arogancji, chamstwa, braku poparcia społecznego w nieuzasadnionych zadaniach nadal aktualna...

Coś tam u pana spedytora kiepsko z ortografią ? Żenada!!!! Może by tak jakis przyspieszony kurs sobie zrobić z j. polskiego.?
    Clorz

Anonymous napisał:
Proponuję zablokować "gada" i tyle.

typowe dla...ech tu akurat szkoda słów.

a że zapewne mnie zablokują?- no pewnie- w takim wypadku
prawda w oczy kole !!!!!!!

Zablokowanie nic nie da- pójdę do kafejki a tam jest z 15 komputerów...

Anonymous napisał:
Proponuję zablokować "gada" i tyle.[/quote

E, tam może chłoptaś jest odrobinę dziś nie w humorze, albo mu dziś nie dała, to się musi na kimś wyżywać. Ja miałem kiedyś takiego naczelnika, któremu Jaśko było, a który z tego samego niedocenia przez ślubną lubił się wyzywać na podwładnych.

Pozdrawiam brać celniczą

Clorz

dziubdzius napisał:

1. czuły wojtek
2. jasiu smietana
3. kasia z lublina
4. antek emigrant
5. BERTA WIELKA STOPA

Szkoda nerwów ? beszczelność jakich mało- dzwignij swoje dupsko i popatrz pzrez okno na kolejke samochodów, a w kazdym samochodzie człowiek.... ich nerwów nie szkoda ? pomijam włascicieli tych pojazdów liczących straty...

1. czuły wojtek
2. jasiu smietana
3. kasia z lublina
4. antek emigrant
5. BERTA WIELKA STOPA

a wzieliście pod uwage jedną rzecz...
... że SG może przejąć osobówkę od nas... ?!

jednakże nie wydaję mi się to prawdopodobne :P

Anonymous napisał:
Anonymous napisał:
Proponuję zablokować "gada" i tyle.[/quote

E, tam może chłoptaś jest odrobinę dziś nie w humorze, albo mu dziś nie dała, to się musi na kimś wyżywać. Ja miałem kiedyś takiego naczelnika, któremu Jaśko było, a który z tego samego niedocenia przez ślubną lubił się wyzywać na podwładnych.

Pozdrawiam brać celniczą

Clorz

"Chłoptaś" zaczyna kariere na pasie- jak ty na gówno "papu "mówiłeś zapewne !!!

Czyli niestety, siła moich argumentów jest poprostu miażdżąca...
Praktycznie żaden z Was nie przyznał mi odrobiny racji, jesteście w wiekszosci poprostu zapatrzeni w czubek swojego zadartego nosa, najważnieszy jest WASZ interes a wszystkich innych macie w d....
Blokujac od razu cała scianę wschodnią, zachowujecie się jak" małpy z brzytwą" bez ogladania się na innych, na skutki gospodarcze i polityczne. Byle tylko my.... A wszytko to bez poparcia społecznego.
Pojedyncze mediale wypowiedzi kierowcy popierającego wasz protest o niczym nie świadczy.

I jak Wam tu życzyć powodzenia w wytrwałości w dązeniu do....

Mam nadzieje iż za rok część z was -- tych przez małe "w" spojrzy na to z innej strony już nie z pozycji funkcjonariusza celnego, a ...poszukujacego pracy.

Jeżeli chodzi o poparcie społeczne, to rozumiem że masz na myśli siebie. Co do twojego doświadczenia "na pasie" to pisałeś coś o 10 latach.....oj "chłoptasiu" jeszcze ci dużo brakuje do tego żeby w ogóle z tobą rozmawiać. Jesteś tylko sfrustrowanym błaznem. Żegnam cię ozięble.

Back
Do góry