SG straszy

Anonymous napisał:
Jeżeli chodzi o poparcie społeczne, to rozumiem że masz na myśli siebie. Co do twojego doświadczenia "na pasie" to pisałeś coś o 10 latach.....oj "chłoptasiu" jeszcze ci dużo brakuje do tego żeby w ogóle z tobą rozmawiać. Jesteś tylko sfrustrowanym błaznem. Żegnam cię ozięble.

Ręcę opadają.... funkcjonariusz Służby Celnej a czytać nie umie.
Karierę na pasie zaczynałem...
a od 10 lat nie dałem ani złotówki.

Oziębłe pożegnanie nam w gdzieś, za to życze w niedalekiej przyszłosci owocnych poszukiwań pracy. A mój w tym interes abyś tej pracy nie znalazł- jak nadal nie nauczysz sie czytać

Tusk przed chwilą jasno powiedział - NIKT NIE JEST W STANIE zastąpić celników..... a wopikom nawet bym nie zaufał i nie pozwoliłbym plomb sprawdzać.

Jesteśmy potęgą!!!!!!

Anonymous napisał:
Tusk przed chwilą jasno powiedział - NIKT NIE JEST W STANIE zastąpić celników..... a wopikom nawet bym nie zaufał i nie pozwoliłbym plomb sprawdzać.

Jesteśmy potęgą!!!!!!

NIKT NIE JEST W STANIE zastąpić celników..
Jesteśmy potęgą!!!!!!
ale to tylko na razie, mam nadzieję że rząd wyciagnie z tego wnioski i przygotuje odpowiednie zabezpieczenie na przyszłość

Sorry, że kopiuje któregos przedmówcę, ale:

Dajcie spobie spokój ze spedytorem - odnosze wrażenie, że to nowe wcielenie którejś z "gwiazd" forum onetu
1. czuły wojtek
2. jasiu smietana
3. kasia z lublina
4. antek emigrant
5. BERTA WIELKA STOPA
6. ..... wpisz swoje propozycje

Który z w/w wymienionych ? proponuję przełaczyc na onet i zobaczyć który sie przestał udzielać :wink:
Koledzy, naprawde szkoda nerwów..
:wink:

Tusk stwierdził " w najbliższym czasie żadna ze służb nie jest w stanie zastąpić celników". Widocznie ktoś go oświecił bo lekko orientował się że są jakieś komputery , jakieś wpisy i jakieś przepisy które trzeba znać.

Do celnikow z Medyki!!!! Wopki dolki pod Wami kopia, a my "TURYSCI"z samochodowego w Medyce jestesmy z WAMI!!!!! i Was popieramy!!!!!
Trzymamy za Was KCIUKI!!!

wopki na swoje konta brali a gadali ze to wy, a ludzie mysleli niewarzne kto ich sprawdza ale na granicy sa tylko celnicyi oni dolki kopią pod wami celnik puscił,aten siano chciał-a nie celnik. jestem za wami,to wopki maja fury,ale kazdy was z nimi myli

mrówki napisał:
wopki na swoje konta brali a gadali ze to wy, a ludzie mysleli niewarzne kto ich sprawdza ale na granicy sa tylko celnicyi oni dolki kopią pod wami celnik puscił,aten siano chciał-a nie celnik. jestem za wami,to wopki maja fury,ale kazdy was z nimi myli

oto głos Waszej obrony !!!!

Może tak o błedach ort. porozmawiacie, moze jakiesz szkolenie z ortografi zaproponujecie- jak mi wcześniej ?

Nareszcie cie odnalazłem. jasiu smietana sie pojawił, teskniłem za tobą czuły wojtku, antku emigrancie. słyszałem, że chłopcy nie chcą już się z tobą spotykać, podobna straszna fleja jesteś i nie zmieniasz majtek, a fe, a fuj...

spedytor/wkurzony napisał:
mrówki napisał:

Może tak o błedach ort. porozmawiacie, moze jakiesz szkolenie z ortografi zaproponujecie- jak mi wcześniej ?
To zorganizuj mrówką kurs z ortografii za frico, co siana nie masz :?:

spedytor/wkurzony napisał:
mrówki napisał:

To zorganizuj mrówką kurs z ortografii za frico, co siana nie masz :?:

Pora późna, czas udać się na spoczynek.

zastanawia mnie tylko jedno- rzekomo są stawiane wysokie wymagania przy rekrutacji do pracy w SC - a odpowiedzi ( nie wszystkie !!!!-ale wiekszość) na moje posty to poziom.....niedorozwinietych cymbałów.
Czy to jest forum Służby Celnej ?

Ps. W radio coś mówili przed chwilą o jakiś posiłkach grup mobilnych z innych urzedów... Czyżby chcieli was zamienic?

Wysłany: Wto Sty 29, 2008 2:29 pm Temat postu:
Opis:

--------------------------------------------------------------------------------

Wczoraj Was trochę może i wkurzyłem, ale w wiekszości postów nie żałuję, bo bluzgano mnie pod wpywem emocji.

czytając te wpisy z tego watku - widze że niektórzy z was nareszcie rozumią o co w tym proteście chodzi. czy warto było dla 200 zł tak się szarpac?. To tak jakby strzelac do muchy z armaty.

Zaskocze Was: wytrzymajcie w proteście - nie poddawajcie się !!!

...ale negocjatora zmieńcie !

czyzby Sławek za 200 zł jest dobrym Waszym reprezentantem ?
Zobaczycie jaki ogłosi sukces, a jakiego dostanie kopa w górę.
Nie od razu ale za 2-3 miesiące.
Ja bym mu nie ufał, wyglada na to że on jest wasnie tym wentylem bezpieczeństwa dla polityków, którzy MUSZĄ w koncu rozwiązać palacy problem SC. I zrobili to za grosze. A sankcje dla krzykaczy napewno beda..

To twója wypowiedż z innego tematu.
Przepraszać cie nie mamy zamiaru ( przynajmniej ja ) , ale trochę racji masz

INFO

rozmowy cały czas się toczą ale strona przeciwna podbudowana zaniechaniem protestu kierwców tirów oraz tym że jak podają media na niektórych granicach ruszyły odprawy samochodów stara się znowu wziąć sprawe na przeczekanie. Końca rozmów jeszcze nie widać. Jak wspominałem strona rządowa stara się wziąć wszystko na przeczekanie przynajmniej do godzin wieczornych i uzależnić swoje stanowisko od frekwencji funkcjonariuszy na dzisiejszych zmianach nocnych. Dlatego jest apel do wszystkich koleżanek i kolegów którzy mają służbe na dzisiejszej nocy:
- DO KOŃCA PROTESTU JEST JUŻ BLISKO POTRZEBA TYLKO OSTATNIEGO WYSIŁKU , DZISIEJSZE NOCNE ZMIANY NA L4 , U/Ż , opieka nad dzieckiem !!! TYLKO TEN OSTATNI WYSIŁEK I OWOCNY KONIEC PROTESTU BĘDZIE BARDZO BLISKI !!!!!!!
godz 14:50

Back
Do góry