Gran Canalia wita wszystkich użytkowników tego forum i ma nadzieję na ciepłe przyjęcie osobniczki płci pięknej w gronie forumowiczów. Nawiązując do tematu:
Leffty, czy wysokość Twego wynagrodzenia, zaproponowanego na "dzień dobry" jest objęta aż tak tajną klauzulą, że nie mozesz się tym podzielić z resztą forumowiczów? Przecież to chyba żadna tajemnica, kto ile zarabia. I tak wszyscy młodzi dostali pewnie tyle samo i jest to, jak sądzę kwota do której nie tak dawno zrównywano w IC zarobki mkc.
Przy okazji chciałam podzielić się pewnym info:
"Analityki" w IC od pewnego czasu wiedzą dokładnie kto się ukrywa za nickiem despero. Co do mecanasa - stopień pewności osiąga ok. 95%. W mojej opinii, skurczybyki niezłe kojarzenie faktów posiedli, stąd wszystko od pewnego czasu "wyszło".Oznajmiam to specjalnie, w odpowiedzi na Twój (dużo) wcześniejszy post despero, w którym piszesz, że w całej IC chodzą i się podniecają domysłami związanymi z Twoją tożsamością... (nie pamiętam już w którym wątku to było). Nic więcej nie wspomnę, bo i po co?

No chyba, że despero czy mecenas będziecie się domagać ode mnie potwierdzenia moich słów na PW, prosząc o podanie np. komórkę organizacyjną despera/mecenasa, inicjały itp

Nie widzę jednak powodu by dzielić się takim info zwłaszcza, że napisałam to tylko i wyłącznie konfrontując wspomniany post despera, no i obiecałam kilku osobom, że "zaszyję" sobie usta

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów a szczególnie despero i mecenasa. Jak to się zwykło mawiać w krajach anglosaskich: Keep Up The Good Work