Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak widać każda centrala ZZ swoją rzepke skrobię:
http://fzzps.pl/index.php/59-manife...U6VMjV_KfuAOC45km5Jh8Ht3nuvI9hKWECIBgT-kNkvNM
Jak widać, każda centrala ZZ swoją rzepkę skrobie:
http://fzzps.pl/index.php/59-manife...U6VMjV_KfuAOC45km5Jh8Ht3nuvI9hKWECIBgT-kNkvNM
Bądź sprawiedliwy!
Wprawdzie budzi moje wątpliwości uchwalenie w dniach 1-3 października
przeprowadzenia manifestacji i obwieszczenie tego dopiero 31 października,
ale:
- postulaty dotyczą i pracowników i funkcjonariuszy;
- wyszczególniono postulaty dotyczące i "zwolnionych" i "ucywilnionych";
- zaproszono inne organizacje związkowe (do manifestacji);
co dla mnie wyraźnie oznacza "wyciągnięcie ręki" z gotowymi konkretami.
Nie byłoby mądrym odrzucenie tego ...
Ale z tych komórek może iść wsparcie na granice. O to w jakiej formie będzie to wsparcie, zależy wyłącznie od Nas.Masz rację bolo. Ja tylko wyłuszczyłem ten najbardziej newralgiczny i medialny punkt. Bo jak stoi granica to od razu zlatują się polsaty i tvn i jest głośno. Reszta też, ale np w przypadku dś czy realizacji nie będzie to tak medialne.
W federacji i solidarności jest też dużo funkcjonariuszy,Czytam posty powyżej i nie potrafię zrozumieć tego że, zz cywili zabiera głos w sprawach dotyczących funkcjonariuszy, niech każdy pilnuje swoich spraw a nie wtrąca się w nie swoje sprawy. Cywile mają swój związek a my swój niech każdy pilnuje swego, po jakiego diabła mieszać się w nie swoje sprawy. To wszystko jakieś chore jest.
Czytam posty powyżej i nie potrafię zrozumieć tego że, zz cywili zabiera głos w sprawach dotyczących funkcjonariuszy, niech każdy pilnuje swoich spraw a nie wtrąca się w nie swoje sprawy. Cywile mają swój związek a my swój niech każdy pilnuje swego, po jakiego diabła mieszać się w nie swoje sprawy. To wszystko jakieś chore jest.
Czytam posty powyżej i nie potrafię zrozumieć tego że, zz cywili zabiera głos w sprawach dotyczących funkcjonariuszy, niech każdy pilnuje swoich spraw a nie wtrąca się w nie swoje sprawy. Cywile mają swój związek a my swój niech każdy pilnuje swego, po jakiego diabła mieszać się w nie swoje sprawy. To wszystko jakieś chore jest.
Ten koleś mnie przeraża swoimi wpisami, a niejaki inspektor pisze by głosować na bieżącą ekipę to plan modernizacji przejdzie. Wiadomo kto jest ten inspektor. Z nimi będzie ciężko negocjować bo przykleili się do strony rządowej.To wpis jednego z liderów "Solidarności" skarbowców (radny - wg mojego rozeznania Dominik L. ze ślaskiej izby). Raczej nie widzę w takim tonie możliwości jakiejkolwiek wspólnego działania ze stroną SOL(i)Darnościową:
Pokaż załącznik: 5896