@bolo1999
Usunąłem Twoje posty dot Cata.
Po pierwsze, musiałbym się jednak do tego ponownie odnosić, a
@koń pisał, że Cat prosił by o Nim nie pisać.
Musiałbym się odnosić, bo post jest do mnie i wymusza odpowiedź. Myślę, że można pisać inteligentnie, tak jak jak
@Basic , czyli tak że solidaryzujesz się, ale nie wymuszasz ciągnięcia tematu, nie muszę odpowiadać.
Po drugie, musiałbym przywrócić wszystkie usunięte posty, bo ktoś, tak jak Ty mógłby też napisać do mnie o tej sytuacji i ktoś kto nie czytał nie może się zapoznać z postami wstecz. Nie ma w tym najmniejszego problemu, ale tutaj podobnie jw., a także musiałbyś uzgodnić z forumowiczami, którzy chcieli usunięcia. Jak wspomniałem dla mnie nie ma problemu, ale trzeba by wyjaśnić.Sam napisałeś i inny ktoś także, co jest słuszną tezą, że to sprawa między mną a Nim. Ja odezwałem się do cata najlepiej i najdelikatniej jak potrafię i jako chrześcijanin zaproponowałem wszystkie warunki jakie mi sumienie podpowiada i naprawdę nie potrzebuję rzecznika. Cat też prosił, żeby o Nim nie pisać, więc też nie potrzebuje jak z tego wynika. Może nie chce, by tą sprawę ciągnąć? Nie wiadomo.
Po trzecie, posty właśnie Cata do mnie były już wykorzystywane przez inny ZZ w przeszłości, bo Cat dawniej nie raz, nie dwa miał uwagi, które wyrażał do mnie na forum i inny ZZ to już wykorzystywał, pisząc u siebie całe wątki o tym, jak to u nas jest, że nawet swoi na niego jadą - czytaj na mnie. To historia już dość stara. Ale, możemy spodziewać się ponowienia tej akcji. To szczegół jeśli zaczną pisać na swoim forum, to już było, ale możemy spodziewać się ich przedstawicieli(powrotu) tutaj na forum i ciągnięcia tematu. Można spodziewać się, że będą udawać naszych członków.
Po czwarte, tak samo można spodziewać się wysłanników strony służbowej w celu jw.
Po piąte, bez urazy, ale nie potrafisz skończyć dyskusji, musisz mieć ostatnie zdanie i każdym kolejnym postem, wymuszasz dalsze odnoszenie się, a to zaśmieca forum. Natomiast jak się nie odpisze na Twoje posty, to pozostaje wrażenie, że przyznaje się Tobie rację, a tak nie jest. Jest po prostu za dużo postów nie na temat i złości to innych, co wyrażali zresztą w swoich wpisach.