Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Według ustaleń ias Białystok, podział części ruchomej podwyżki ma nastąpić według stażu. Funki do 5 lat, 5-10, 10-15, 15-20, 20-25.
Mozesz wyjaśnić jak np ma to wyglądać?Według ustaleń ias Białystok, podział części ruchomej podwyżki ma nastąpić według stażu. Funki do 5 lat, 5-10, 10-15, 15-20, 20-25.
Według plotek korytarzowych im dłuższy staż tym większa średnia podwyżki w danej grupie. Szczegółów jak to będzie wyglądać kwotowo i czy suma w danej grupie idzie każdemu do podziału po równo, czy też ma być różnicowana nie znam.
Cat obawiam się że tak będzie.
Czyli ploty - bez komentarza ...
Cat obawiam się że tak będzie.
Jest już oficjalne pismo podpisane przez dyrektora. Żadne ploty.
Czyli ploty - bez komentarza ...
A ktos to podpisane pismo widział?Jest już oficjalne pismo podpisane przez dyrektora. Żadne ploty.
Tak, widziałem na zmianie. Nie mam po co ściemniać, jeżeli się mylę niech zdementuje to ktoś z naszego zwiazku. Wiem co widziałem. Sam łapie się do drugiej grupy i sam jestem ciekaw ile mi ostatecznie utną.A ktos to podpisane pismo widział?
Jeżeli jest oficjalne, powinno byc opublikowane lub....przeslane do zapoznania się (chociażby przez ZZ - jakiekolwiek)
Tak, widziałem na zmianie. Nie mam po co ściemniać, jeżeli się mylę niech zdementuje to ktoś z naszego zwiazku. Wiem co widziałem. Sam łapie się do drugiej grupy i sam jestem ciekaw ile mi ostatecznie utną.
Dziś mam wolne, poproszę kolegi o przesłanie.to może wklej na forum to pismo, pewnie inni dyrektorzy podobnie będą dzielić podwyżki
JAKIM POROZUMIENIU ?!ale przecież w porozumieniu jest wyraźnie napisane, ze podwyżki maja na celu wyróżnianie nierownosci w wynagrodzeniam ze szczególnym uwzględnieniem osób nowo zatrudnionych
Oj Kelap coś nie tak z Twoją informacją jest.Jest już oficjalne pismo podpisane przez dyrektora. Żadne ploty.