CelnikPoludnie
Dobrze znany użytkownik
- Punkty reakcji
- 290
Jeśli ktoś miał jakiekolwiek wątpliwości dotyczące 100% L4 w trakcie pandemii, podwyżek, dodatków to naprawdę jest człowiekiem głębokiej wiary, od kiedy idziemy ,,ramię w ramie" z cywilami którzy podobno są tacy sami jak my, nie mamy co liczyć na żadne działania pozytywne w stosunku do nas, nie wiem jak teraz można nas określić, ale jak popytacie w innych służbach, to mają z nas ubaw. Nie pochwalam też spóźnialskich związków, robienia na ostatnią chwilę wielkiej akcji rozsyłania maili, wy jesteście normalni? przeciętny senator dostaje dziennie około 100-200 maili, gdzie większość idzie do spamu. Naprawdę nie ma już ratunku dla naszej formacji, upokorzenie osiągnęło barierę której nie da się już znieść żadnymi normalnymi metodami. Przykro mi, takie są realia, więc dla tych co mogą proponuję iść na emkę póki jeszcze czegoś nie odwalą, młodym radzę iść tam gdzie jest normalniej, albo do prywatnej firmy, a przyszłym kandydatom aby olali nabór i szukali innej pracy, chyba że chcą wyglądać jak bezdomny na drodze. Ja również po 10 latach poddałem się i życzę wszystkim szczęścia.