Myślę że podwyżki będą, ale po pomocy covidowej z UE jak ją otrzyma Polska. Wówczas będzie taka inflacja, że nawet podwyżki po 2 tysiące nie zrekompensują inflacji. Możliwe że w 2021 po tej pomocy już będą podwyżki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak, jak ją otrzyma...to NA PEWNO dostaną ci co się, zasłużyli dla gospodarki....o urzędach NIC tam nie ma.Myślę że podwyżki będą, ale po pomocy covidowej z UE jak ją otrzyma Polska. Wówczas będzie taka inflacja, że nawet podwyżki po 2 tysiące nie zrekompensują inflacji. Możliwe że w 2021 po tej pomocy już będą podwyżki.
Tylko informacja...............w IAS Białystok pojawiła się informacja o nagrodach za III kwartał oraz nagrodach specjalnych
No przecież te nagrody +-400 jakoś "dziwnie pasują" do niezrealizowanych podwyżek....Przypominam dział nazywa się PODWYŻKI 2020, a nie NAGRODY 2020.
Kwartalnie na trzy...więc, wychodzi raczej miesięcznie, o poprzednich "zamrożeniach" nie ma co pisać, było i przeszło..Piracius, jeśli porównujesz brakujące podwyżki 500 zł z modernizacji za 12 miesięcy i następne lata z jednorazową jałmużną, to nie wiem co o tym myśleć
Twoje wątpliwości w sprawie "podwyżek" jasno wskazują na MANIPULACJE ze strony MF i SKAS, że niby wszystko w porządku...Piracius, jeśli porównujesz brakujące podwyżki 500 zł z modernizacji za 12 miesięcy i następne lata z jednorazową jałmużną, to nie wiem co o tym myśleć
No, ulga, wreszcie jakieś "rzeczowe" podejście. Podnoszę poziom....W IS Krakow pojawiła sie jakas propozycja podwyzek. Oczywiście bez kwot. Czy ZZ Celnicy PL uczestnicza w tych rozmowach?
ty zW IS Krakow pojawiła sie jakas propozycja podwyzek. Oczywiście bez kwot. Czy ZZ Celnicy PL uczestnicza w tych rozmowach?
Można wiedzieć jakie to kwoty?Kwoty zostały podane. Poszukaj w e-maila ch.
ty z
Wklejam e-mail :Można wiedzieć jakie to kwoty?
500 netto i szefowa obiecała drugie tyle w następnym roku. Mają płacić w okolicach świętego Dygdy.A podwyżki w jakiej kwocie teraz?
A nam dla "ochłodzenia" nastrojów, zamrażarka, najlepiej na 2-3 lata i "dogonimy najniższe", no i jak wejdzie "pełna komputeryzacja"Dla emerytów 3,85% w roku 2021, a najważniejsze jest to że żaden palant tak jak w KAS ie nie będzie w tym mieszał i bawił się w Boga decydując komu zabrać a komu dodać 1 a może 2%
To zależy czy jutro będziemy funkcjonariuszami Służby Celno-Skarbowej, czy funkcjonariuszami KAS, jeśli to pierwsze. podwyżki będą w roku którym przechodzisz na emeryturę o ile już nie możesz iść, jeśli druga opcja to zastanowią się.A podwyżki w jakiej kwocie teraz?