Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie no jasne, jeśli uważasz, że bez sygnału z własnego ZZ nie można nic działać, to faktycznie lepiej się wstrzymaj.Czy p Przewodniczący ZZ Celnicy.pl coś wie o akcji ? Czy ludwics przeprosił S.Siwego za swoje postepowanie?
Czy Ty chłopie jesteś wysłannikiem ?
Zwolnić raczej nie ma szans, żeby funkcjonariuszy to dotyczyło, fakt.@Dragnor gdzie postulaty ważne dla celników?
Co nie zmienia faktu, że jesteśmy wszyscy aktualnie w KAS i prawdopodobnie pracownicy cywilni będą celników ciągnąć za sobą w dół.@Dragnor jako pracownik cywilny nie musisz wiedzieć w jaki sposób i ile już razy celnicy zostali wydymani przez każdy kolejny rząd. My chcemy tylko równych praw z pozostałymi służbami mundurowymi co nam obiecano już w latach 90 tych XX wieku. Ty, jak napisałem tego wiedzieć nie musisz ale przewodniczacy związku, który powołuje do zycia komitet protestacyjny tą wiedzę powinien mieć ( i ją ma). Skoro mamy wspólnie protestować co jest dla mnie oczywiste to muszą znaleść się postulaty części mundurowej KAS. Piszę o celnikach bo z nich się wywodzę chociaż dzisiaj jestem na siłę ucywilnionym członkiem korpusu służby cywilnej. Do postulatów powinny zostać również dopisane postulaty koleżanek i kolegów z UKS-u. Myślę, że wtedy możemy stanowić siłę której po raz kolejny nie zbagatelizują rządzący.
Jestem przekonany, że odczytujesz to fenomenalnie ......
... brak jasnej deklaracji zarządu ZZ Celnicy, ja odczytuję tak, że każdy ma swój rozum i jeśli chce, niech weźmie udział, jeśli nie to nie.
...
To chyba musi sie chyba jeszcze trochę zapoznać z prawem - po każdej godz 5 min przerwy od kompa plus 15 na śniadanie. AMENW Rzeszów DIAS postraszył z rana pismem tych co przyłącza się do strajku o nieprzestrzeganie praw pracowniczych
W Rzeszów DIAS postraszył z rana pismem tych co przyłącza się do strajku o nieprzestrzeganie praw pracowniczych
Wg. definicji SJP: funkcjonariusz «pracownik służb państwowych, m.in. policji i więziennictwa». Nie jest to określenie zarezerwowane wyłącznie dla służb mundurowych, tak że przestańcie się już czepiać tego bo to naprawdę mało istotne.I już wiecie po co ta propaganda związana z "funkcjonariuszem KAS". Zdeptać i zapomnieć o funkcjonariuszach SCS. Na siłę zrównać z cywilami.
Czy związek zacznie oprotestowywac takie artykuły, czy już Nam wszystko jedno?
Co nie zmienia faktu, że jesteśmy wszyscy aktualnie w KAS i prawdopodobnie pracownicy cywilni będą celników ciągnąć za sobą w dół.
A słyszałeś że w 1895 roku po raz pierwszy użyto elektrycznych światełek choinkowych?Na gruncie prawa karnego jest pojęcie funkcjonariusza publicznego.
Nie słyszałem o pojęciu funkcjonariusza kas, oprócz MF-owskiej tuby...
Oczywiście tak samo jak funkcjonuje pojęcie funkcjonariusz MSWiA.A słyszałeś że w 1895 roku po raz pierwszy użyto elektrycznych światełek choinkowych?
Jak nie to wcale nie znaczy że to nie miało miejsca. Jeżeli zgodnie z definicją funkcjonariusz to także pracownik państwowy to jak najbardziej istnieje pojęcie funkcjonariusz KAS.
To teraz wytłumacz to 36 mln obywateli.A słyszałeś że w 1895 roku po raz pierwszy użyto elektrycznych światełek choinkowych?
Jak nie to wcale nie znaczy że to nie miało miejsca. Jeżeli zgodnie z definicją funkcjonariusz to także pracownik państwowy to jak najbardziej istnieje pojęcie funkcjonariusz KAS.
Oczywiście tak samo jak funkcjonuje pojęcie funkcjonariusz MSWiA.