Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@Celina przejrzałem na FB stronę moderowaną przez tą osobę. Nie ma tam takiego tematu. Naprawdę nie ma ani jednego celnika na tyle odważnego, który taki temat zainicjowałby? Nie wiem kim jest @Celina, ale to co napisała jest w stylu "jedna baba, drugiej babie
...". Takie szczucie. Tylko po co. Mamy o co walczyć, m.in. o oszczędności, które np na podkarpackiej izbie i po stronie cywili i funkcjonariuszy są spore.
@bolo1999 Ty odnosisz się do strony skarbowcy.pl. Tam ja mam bana do dziś. Wyleciałem za nieprawomyślność. Ale ja piszę o grupie na FB, a to trochę coś innego.
Moje posty, nie wszystkie ale wiele, było usuwanych gdy przedstawiałem punkt widzenia funkcjonariusza
A na tamtym forum dostałem bana a admin nie reaguje na maile, regulaminu oczywiście nie ĺamaĺem
Taka uwaga a propos dialogu i solidarności
@bolo1999 może faktycznie powinienem więcej pić. Ja wiem, że skarbowcy i ich los nie bardzo Cię interesuje, ale powalcz z nami o jedną rzecz - o tzw. oszczędności. W rzeszowskiej izbie na koniec sierpnia to prawie 6 mln na koncie funkcjonariuszy i ponad 5 mln na cywilach. Wolisz, żeby je oddano?
hm, szukam i nic, protest....inicjatywa oddolna..., odzewu NI MA, to może i protestu nie będzieMoże bym się przyłączył gdyby nie taki oto zapis: " ....i wspieramy Komitet Protestacyjny ZZ w KAS". Nie wspierałem i nie będę wspierał tego komitetu.
Czyli rozumiem, że Ciebie jako funkcjonariusza te 3 punkty w proteście w ogóle nie dotyczą?Godzina 18- ta. Jak do tej pory nie pojawiło się żadne rozszerzenie postulatów o nasze sprawy. To znaczy, że wspólne protesty są tylko możliwe wtedy gdy sprawa dotyczy skarbowców ich podwyżek, zwolnień. Gdy dotyczy naszych spraw wtedy zapada głęboka cisza. To tylko utwierdza mnie w przekonaniu, nie warto jutro przyłączać się do ich protestu. Każdy ma swój rozum i niech robi jak chce. Ale z jakiego powodu cywile mają nam jeździć po pagonach?
Tak Dragnor, jest jak napisałeś żaden z tych punktów mnie nie dotyczy.Czyli rozumiem, że Ciebie jako funkcjonariusza te 3 punkty w proteście w ogóle nie dotyczą?
Czyli rozumiem, że Ciebie jako funkcjonariusza te 3 punkty w proteście w ogóle nie dotyczą?