Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeżeli on pisze o proteście, to sprawy wszystkich zatrudnionych w KAS mają się dużo gorzej,JEŻELI TEN PROTEST PROPONUJE INSPEKTOR ( PAN L.?) TO MOŻNA SIĘ SPODZIEWAĆ, ŻE PO PROTEŚCIE STRACIMY JESZCZE WIĘCEJ - TAK JAK W PRZYPADKU POROZUMIENIA W SPRAWIE WYPŁATY PODWYŻEK.
W aneksie do porozumienia było, że nie będą protestować do września.CO Z ANEKSEM Z DNIA 28 MAJA 2020 DO POROZUMIENIA Z KOMITETEM PROTESTACYJNYM . O ILE PAMIĘTAM TO BYŁA MOWA O TYM, ŻE NIE BĘDĄ PROTESTOWAĆ W ZWIĄZKU Z PODPISANIEM TEGO ANEKSU. JAK MAM TO ROZUMIEĆ? JAK PAN L. ZACZNIE PROTESTOWAĆ TO ANEKS DO POROZUMIENIA NIE BĘDZIE JUŻ OBOWIĄZYWĄĆ? DOSTANIEMY WCZEŚNIEJ OKREŚLONE PEŁNE PODWYŻKI Z MODERNIZACJI ???? .....( CZY MOŻE SIĘ MYLĘ)
Jedno "pytanko" do Ciebie ...KILKA % MNIEJ KASY W PORTFELU - PRZEZ POROZUMIENIA ( CICHE !!!) PANA L. NALEŻY UCZYĆ SIE NA BŁĘDACH....
Co racja, to racja, ale czasem trzeba też, ogolić własną pałę, zacznijmy więc od góry, protest i dymisje...Horała o zwolnieniach urzędników: Administrację, tak jak trawnik, warto czasem przystrzyc
- Nie będziemy stosować automatyzmów. Trzeba to robić inteligentnie, tak by nie zaszkodzić funkcjonowaniu państwa. Ale administracja ma to do siebie, że z czasem się rozrasta. I tak jak trawnik, warto ją czasem przystrzyc - powiedział w TVN24 Marcin Horała, wiceminister infrastruktury i...next.gazeta.pl
Najpierw należy wiedzieć, przy jakim "stole" się ma zasiąść, potem ustalić do jakiej "gry" się zasiada!UWAŻAM , ŻE MAM WPŁYW NA WIELE RZECZY ( EMKI.....), ALE NALEŻY WIEDZIEĆ Z KIM SIADA SIĘ DO GRY PRZY STOLE....
Gdzie, na co i komu należy patrzeć, dobry "gracz" dobrze wie i o tym niewiele mówi!SZULER TO SZULER - NALEZY PATRZEĆ NA RĘCE....
Czy tylko mi się wydaje, czy już wszyscy mają w du*** co będzie dalej?
Kto na emeryturę to pewnie zwieje przed końcem roku, kto młody to stąd czmychnie.
Zero komunikatów, a cała Polska się gotuje.
Etap gaszenia świateł już się rozpoczął? Nie chciałbym przespać.
Panie @slawomir.siwy może uchyliłby Pan rąbka tajemnicy?
Nagrody zabrane, roczne pewnie zaraz też. Na co my czekamy?