aspirant50+
Aktywny użytkownik
- Punkty reakcji
- 66
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Po co piszesz takie głupoty. Gdzie widziałeś, że zmniejszenie odpraw po zwolnieniach ze służby dotyczy służb mundurowych. Co innego cywile ale to już nie nasz problem.
Tak, Twoje podsumowanie nie napawa niestety optymizmem, cel MF został osiągnięty,@bolo1999 już to pisałem parę miesięcy temu, że powinien być protest. Ale co ja młody wiem.
edit. Teraz, to nie wiem. Uważam, że jest już za późno na jakiekolwiek działania. Jesteśmy skazani na łaskę MF-u.
Ludzie już mają gdzieś ideały i na żadne powstanie nie ma szans.
Niech każdy działa w zgodzie ze swoim sumieniem.
A jak w tej kwestii po planowanym spotkaniu z 10 września, nadal utrzymany spokójFunkcjonariusze SCS nie mogą w 2020r. otrzymać mniejszej podwyżki niż funkcjonariusze innych formacji mundurowych. To jest złamanie danego słowa przez kierownictwo KAS, jeśli miałoby być inaczej. Do zniwelowania jest też kwestia 3% nagrody rocznej z roku bieżącego i 2020. W Policji i innych służbach nie jest to odejmowane i o tę kwotę funkcjonariusze SCS powinni mieć podwyższone ponad 500zł.
Czy jesteś pewien, że zadajesz dobre pytanie albo w dobrym miejscu ?!A jak w tej kwestii po planowanym spotkaniu z 10 września, nadal utrzymany spokój
Projekt uchwały Rady Ministrów zmieniającej uchwałę w sprawie ustanowienia programu wieloletniego „Modernizacja Krajowej Administracji Skarbowej w latach 2020-2022”: WYCOFANY : Rezygnacja z prac nad projektem wynika z konieczności zagospodarowania środków finansowych przyznanych w Programie w najkorzystniejszy sposób względem aktualnych potrzeb oraz oceny możliwości realizacji ze względu na ograniczenia prawne, społeczne i gospodarcze wprowadzone w związku ze stanem epidemicznym COVID19.
Mając na uwadze powyższe, opracowano nowy projekt uchwały Rady Ministrów bez jednoczesnej zmiany wartości całkowitej finansowania Programu.