Wali mnie roszczeniowe podejście młodych, żeby była jasność. Trochę pokory z waszej strony by się przydało.... A co do pomiatania to budżetówka bywa pomiatana w czasach prosperity, a pożądana w kryzysie... W obecnych czasach na miejscu mlodych bym się tej złej służby trzymała mocno.... Niebawem na wasze miejsce będzie mnóstwo chętnych.... Młodych, wykształconych, sprawnych....
Magda666 skończ pisać głupoty. Pokorę i szacunek to ja jako funk z prawie 5- letnim stażem mam do pracy i do ludzi z pracy ale nie wszystkich. Pracujesz długo więc sama dobrze wiesz że wykształcenie i sprawność fizyczna jest tutaj niepotrzene. Większość pracy to jest klikanie i robienie statystyk. Wiadomo że młodzi i starzy są leniwi tak samo ale są też ludzie pracowici którzy posiadają wiedzę zawodową. Jak słyszę o dodatku 1500 zł dla doświadczonych to jak ma to motywować młodszych jak np doświadczony oczywiście nie wszyscy usiądzie na końcowej, wadze, vatach lub pasach. Pytam się za co ma dostawać taki dodatek???? Ogólnie każda grupa wiekowa będzie chciała walczyć o swoje bo tacy już jesteśmy. Może zróbmy coś żeby często poświęcić coś od siebie żeby naprawić tą patologię która wytworzyła się kiedyś. Nie może być tak że jak wy starsi mieliście źle to teraz my młodzi też mamy mieć tak jak wy kiedyś. Ciekawe co mówicie swoim dzieciom jak idą do pracy i są kopane w dupę? Synku, córeczko my też byliśmy kopani w tyłek i Ty też musisz to przetrwać a za 20 lat zaczniesz zarabiać.