Podwyżki 2020

@smylu w moim wpisie też zakamuflowałem sarkazm (dla rozwiania wątpliwości), nocki ciężkie kto pracuje ten wie, jednak to wartość pracy powinna wpływać na wysokość nagród a nie grafik. Obciążenie i wymagania wzrosły - u mnie przynajmniej - a w zamian łaska że cokolwiek dostaniesz na minimum. Takie kwoty mnie nie motywują i nie zamierzam robić nic więcej niż jej ekwiwalent.

1592635289028.jpeg

@smylu w moim wpisie też zakamuflowałem sarkazm (dla rozwiania wątpliwości), nocki ciężkie kto pracuje ten wie, jednak to wartość pracy powinna wpływać na wysokość nagród a nie grafik. Obciążenie i wymagania wzrosły - u mnie przynajmniej - a w zamian łaska że cokolwiek dostaniesz na minimum. Takie kwoty mnie nie motywują i nie zamierzam robić nic więcej niż jej ekwiwalent.

Pokaż załącznik: 7419
Rzuć palenie:):):)(y)

Podwyżki już nikogo prawie nie obchodzą, dostaliśmy ochłapy, powiem wprost, żeśmy swoim zaniechaniem nie zasłużyli na nic, zupełnie nas zniszczyli, gratuluje tym wszystkim pacanom którzy forsowali algorytmowy sposób dzielenia pieniędzy, MF pięknie to wykorzystał, bo nawet szef naszego związku przy tablicy to zaproponował. Nie ma to jak pokazać 1-2 miesiące przed podwyżkami jak je dzielić, w chwili przepychanki ustawy budżetowej i innych gier. Nie ma zrozumienia dla takiego postępowania.

Aleala ale już byla informacja w intranecie? W ostatnim komunikacie było napisane, że będzie zastosowany algorytm i ustalono minimalną i maksymalną kwotę

Back
Do góry