Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
<zazdrość> tyle wygrać u mnie ciut połowa tego - Tobie scenka a dla mnie na taką kwotę to cały amfiteatr poszedł...... p..duIAS lbn, 400 netto aż mi scenka opadła
IAS lbn, 400 netto aż mi scenka opadła
mł ex z musu, po zeszłorocznej podwyżceJakie stanowisko?
<zazdrość> tyle wygrać u mnie ciut połowa tego - Tobie scenka a dla mnie na taką kwotę to cały amfiteatr poszedł...... p..du
okupione nockami, zdorwia nikt nie wróci, wolałbym połowe tej nagrody i nie mieć nocy
Rzuć palenie@smylu w moim wpisie też zakamuflowałem sarkazm (dla rozwiania wątpliwości), nocki ciężkie kto pracuje ten wie, jednak to wartość pracy powinna wpływać na wysokość nagród a nie grafik. Obciążenie i wymagania wzrosły - u mnie przynajmniej - a w zamian łaska że cokolwiek dostaniesz na minimum. Takie kwoty mnie nie motywują i nie zamierzam robić nic więcej niż jej ekwiwalent.
Pokaż załącznik: 7419
A propos rzucania palenia to tutaj jest lepszy filmik. Szkoda tylko, że "aktor" juz nie żyje...
Za dużo liczenia żeby dowiedzieć się czy dostanę 40 zł czy 60Ktos juz liczył ile wychodzi Wam podwyżki w IAS Lb?
Zakładka kadry -komunikatyAleala ale już byla informacja w intranecie? W ostatnim komunikacie było napisane, że będzie zastosowany algorytm i ustalono minimalną i maksymalną kwotę