Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
z chęcią bym pokazał bo widziałem na własne oczy ale obecnie mam wolne. Zadzwoń, zapytaj w finansach albo zadzwon do kolegówJeśli ktoś ma dostęp do pisma z 4 czerwca to wstawcie tutaj bo ze względu na urlop to nie widzialam
Potwierdzam nagrody wstrzymane. Jest pismo na intranecie.z chęcią bym pokazał bo widziałem na własne oczy ale obecnie mam wolne. Zadzwoń, zapytaj w finansach albo zadzwon do kolegów
Muszą mieć z czego zapłacić dla górników... no i na wczasowe dla elektoratu.Potwierdzam nagrody wstrzymane. Jest pismo na intranecie.
W mojej komórce najbardziej strzeżoną tajemnicą jest benificjent nagrody no i wysokość.Dokładnie przecież pare dni temu odblokowali nagrody, podzielili, poszla informacja do funkow o kwotach, listy były zrobione A tu wsytzymuja... ? Nie wiem nie ogarniam tego
Poza tym byla mowa o odblokowaniu nagród na spotkaniach 14.05 wiec o co chodzi
W WP jestem kapitanem rezerwy. W SCS nadkomisarzem. Osobiście rozżalony nie jestem ale zgoda co do tego, że MF exskarbowców wydymało.Nie ma pojęcia, więc głupoty pisze o stopniach. Sądzę, że chodziło o to, że MF zostawiło ich na lodzie i 20 -25 lat pracy poszło w p....u i jak w ciemno przyjęli się na funkcjonariusza(ki) SC-S, to wbrew obietnicom MF zostali z g..mi stopniami i bez szans na emeryturę mundurową. No i góra (do emerytury z ZUS, która będzie pewnie g..no przeliczana za okresy w SC-S) chorążego się dorobią, co byle siusiumajtek ze średnim wykształceniem ma w policji, czy wojsku. Pewnie dlatego jest rozżalony i to zaślepia wyważone spojrzenie.
W WP jestem kapitanem rezerwy. W SCS nadkomisarzem. Osobiście rozżalony nie jestem ale zgoda co do tego, że MF exskarbowców wydymało.
Docenieni, bo się "wykazali": sporządzali notatki, że ktoś na rowerze jechał przez park ( kara 10.000 zł), spałowali przedsiębiorcę (jak twierdzą bez użycia pałki), jacyś ludzie dostali gratis gazem po oczach, pomachali ludziom w oknie. Nie wiem co mi jeszcze umknęło. Za to przełożeni tych co nie chcieli jechać pacyfikować demonstrantów wzmacniają jakieś lokalne komisariaty. Te pieniądze im się po prostu należały.Policjanci docenieni, a u nas szkoda gadać:
Policjanci dostaną nagrody. Co najmniej tysiąc złotych brutto dla funkcjonariusza
Policjanci dostaną nagrody za służbę podczas epidemii koronawirusa. Do rozdysponowania są 54 miliony złotych.www.money.pl
Zgrzeszył byś jakbyś narzekał, przepisali Ci stopień z WP to masz nadkoma, i z tego kaskę lepszą od kolegi skarbowca z sierżantem .W WP jestem kapitanem rezerwy. W SCS nadkomisarzem. Osobiście rozżalony nie jestem ale zgoda co do tego, że MF exskarbowców wydymało.
Szanowny Kolego.Docenieni, bo się "wykazali": sporządzali notatki, że ktoś na rowerze jechał przez park ( kara 10.000 zł), spałowali przedsiębiorcę (jak twierdzą bez użycia pałki), jacyś ludzie dostali gratis gazem po oczach, pomachali ludziom w oknie. Nie wiem co mi jeszcze umknęło. Za to przełożeni tych co nie chcieli jechać pacyfikować demonstrantów wzmacniają jakieś lokalne komisariaty. Te pieniądze im się po prostu należały.
Masz rację kolego. Ja i moi koledzy odwalaliśmy kawał wdzięcznej roboty. Stojąc na granicy i mając bezpośredni kontakt z być może zakażonymi ludźmi, zatrzymując kierowców i kontrolując pojazdy. Popytaj co działo się i dzieje teraz na granicy. To wszystko oczywiście bezstresowo. Za to jesteśmy pozbawiani nagród i podwyżek. Jeśli możesz to napisz w którym momencie napisałem nieprawdę.Szanowny Kolego.
Czy starannie przemyślałeś to co napisałeś o funkcjonariuszach Policji ze szczególnym naciskiem na ich działania ? Osobiście uważam iż Policjanci odwalili kawał ciężkiej niewdzięczny roboty działając w stanie bardzo silnego stresu. To moje zdanie. Pozdrawiam.