Wschodnia Tamożnia
Użytkownik
- Punkty reakcji
- 26
IAS Lublin przyszło wyrównanie III-V- 540- specjalista (6%)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tyle, że wstrzymali nagrody za 1 kwartał śmieszne 400 zl brutto. ŻENADA !!!!W IAS Lublin wczoraj było prawdopodobnie spotkanie w spr podwyżek.
Ktoś cos wie?
A moge zapytać ile masz stażu?IAS Lublin przyszło wyrównanie III-V- 540- specjalista (6%)
7 latA moge zapytać ile masz stażu?
A ty służysz dla nagród czy z poczucia obowiązku. Bo wiesz przy takiej premii to czy jest czy jej nie ma to za bardzo motywujące to nie jest. Z resztą pozom motywacji wynikający zarówno z premii, warunków płacowych, warunków służby za pwne jest nieźle odzwierciedlony poziome odejście na emerytury. Pamiętajmy że wszyscy teraz korzystający z tego wyjścia, jednakże nie mają ich w pełnej wysokości, więc musi to coś znaczyć.tyle, że wstrzymali nagrody za 1 kwartał śmieszne 400 zl brutto. ŻENADA !!!!
Ja tego nie rozumiem skoro jest już tak chu...., że wydaje się 100 pod mułem to dlaczego ludzie nie zastrajkują ? ja już dawno na opiece i zamierzam kontynuować L4 po 28A ty służysz dla nagród czy z poczucia obowiązku. Bo wiesz przy takiej premii to czy jest czy jej nie ma to za bardzo motywujące to nie jest. Z resztą pozom motywacji wynikający zarówno z premii, warunków płacowych, warunków służby za pwne jest nieźle odzwierciedlony poziome odejście na emerytury. Pamiętajmy że wszyscy teraz korzystający z tego wyjścia, jednakże nie mają ich w pełnej wysokości, więc musi to coś znaczyć.
To nie znaczy, że masz być traktowany jak podczłowiek. Szacunek do Nas to szacunek do munduru, ojczyzny.A ty służysz dla nagród czy z poczucia obowiązku. Bo wiesz przy takiej premii to czy jest czy jej nie ma to za bardzo motywujące to nie jest. Z resztą pozom motywacji wynikający zarówno z premii, warunków płacowych, warunków służby za pwne jest nieźle odzwierciedlony poziome odejście na emerytury. Pamiętajmy że wszyscy teraz korzystający z tego wyjścia, jednakże nie mają ich w pełnej wysokości, więc musi to coś znaczyć.
Ale ja się tylko odnoszę do zaistniałych faktów. Bo w ogóle widać że nie dostrzeżóno w tych słowach sarkazmu. Nagrody co do zasady powinny motywować zarówno tych co je dostają jak tych co by chcieli je dostać. Natomiast taki ich poziom moim zdaniem ciężko by motywował kogo kol wiek. Nie rpacuję dla idei i zapewne większość też nie.Darujmy sobie teksty typu "słuzysz dla nagród czy z poczucia obowiązku " , dla osób z takimi poglądami proponuje wolontariat albo podziel się informacją, w którym sklepie lub banku zapłacę poczuciem dobrze spelnionego obowiązku
pismo z 4 czerwca. Nagrody za 1 kwartał zostały wstrzymane ze względu na sytuację związana z pandemia w naszym kraju. Co mnie bardzo dziwi w stosunku np do sg gdzie bez problemu wypłacono ludziom nagrody z okazji ich święta w maju@prawdziwycol ale jak wstrzymali nagrody? Dopiero o ogłosili ile dostaniemy A już wstrzymali? Czy ma ktoś ma jakieś extra newsy z lublina?
Przecież tego nie można nazwać "podwyżką"!!!! Ta żenada została przez te 12 lat suchot finansowych dla naszego resortu zżarta wielo!!!! wielokrotnie!!!!!W IAS Lublin wczoraj było prawdopodobnie spotkanie w spr podwyżek.
Ktoś cos wie?
Widocznie ból dyrektora skarbowca w lublinie jest większy niż tego w Białymstoku i w lbn nie dostanie nagród bo przecież f-sze mają dodatki graniczne to po co im więcej nagrodą jest pensja.IAS Białystok. Będą "nagrody" za pierwszy kwartał. 403 zł na funka. Brutto.