Jakieś czarne owce jednak były....Porozumienie zostało podpisane z KP, nie z Celnikami.
W żaden sposób Nas ono nie wiąże.
Argument dla władzy jest. Kij z reprezantacyjnością.
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jakieś czarne owce jednak były....Porozumienie zostało podpisane z KP, nie z Celnikami.
W żaden sposób Nas ono nie wiąże.
W Lublinie poszedł do szeregowych funków przekaz że:ja pier**le, to zrobili nas w ...
Ale to już wszyscy wiemy. Pytanie co z tym dalej zrobić? Ktoś ma jakiś plan poza pisaniem ze jesteśmy niezadowoleni? To oczywiste przecieżJak bardzo trzeba być nierozgarniętym, żeby cieszyć się z tego 6% "sukcesu"? Dla takich osób nie powinno być miejsca w instytucji państwowej, bo zdecydowanie obniżają jej ogólny poziom inteligencji.
Jestem na tym forum. Dałam kilka negatywnych komentarzy to pani J. je usunęła. Podobno dla dobra KASAż wlazlam na fejsa żeby zobaczyć i faktycznie część cieszy się z 6 procent jak dzieci ale są i głosy oburzenia więc nie jest tak do końca jak piszesz to po pierwsze. Po drugie 412 komentarzy ( nie wszystkie przychylne) a kilkadziesiąt tysięcy ludzi to jak sam liczyć umiesz jest roznica. Nikt w moim Us, nikt nie cieszy się z tego grosika. Zresztà, przestaną się cieszyć jak zobaczą przelewy
Trzeba pokazać, że reprezentowali tylko siebie.Jakieś czarne owce jednak były....Pokaż załącznik: 7151
Argument dla władzy jest. Kij z reprezantacyjnością.