Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie, Kolego.Czuję że Solidarność sprzedała swoich członków
Popieram twoje stwierdzenie i czas najwyższy pokazać im gdzie raki zimują.Jak dla mnie... koniec pierd... nia... Szkoda czasu... na dalsze rozmowy... Pandemia szaleje...
Sami sobie wystawia laurke jak tam zostana.Czy osoby należące do związków innych niż celnicy pl. nie mogą się z nich wypisać? To chyba najprostsza droga do zaorania tych sprzedawczyków
tak ale do tego trzeba mieć za przeproszeniem .... jajaCzy osoby należące do związków innych niż celnicy pl. nie mogą się z nich wypisać? To chyba najprostsza droga do zaorania tych sprzedawczyków
Jak dla mnie... koniec pierd... nia... Szkoda czasu... na dalsze rozmowy... Pandemia szaleje...
Przestan mi podskakiwac i wprowadzac w blad ze jestem od pana L. Moze rozrysuj jeszcze jakis algorytm wzor i napisz rozwazania na sensem istmienia. Ja mowie ze trzeba pokazac ze sluzba nasza ma jaja. I prosze nie atakuj mnieBrunerrr idz tam kolego do swoich zwiazków nie wiesz nawet człowieku o czym mówisz. Idz Ludwinskiego się zapytaj co dalej
Spoko kazdy jest wkurzonyBrunerrr sorki jak mięta to ok