Podwyżki 2020

Niektórym 200 brutto moze nie wyjść. Ja również podziękuje za taką dobroć. Stara wersja mnie bardziej satysfakcjonuje

Jestem ciekaw jak się teraz ta kurwa p L czuje co podpisała świadomie dzielenie kwoty bazowej, jaki śmieć to musi być że dla wszystkich dają nie łamaną kwotę a ta szmata to podpisuje.. Jak mi tu na forum jakis frajer obrazi Sławka to zaj... Tylko z Ludwińskim mozna wywalczyć z 730 zł btutto na 200 brutto zl ale nie dla wszystkich:) Brawo

Tak jak ktoś przewidział na tym forum - dograni z L.... na połowę i celowo sprokurowali pismo szkalujące Celników PL ! Jak inaczej wytłumaczyć podanie kwot w trakcie rozmów - tak się widać traktuje służby mundurowe! Fałszywe gęby na każdym kroku i w każdym słowie. TFU.....

NIE MA NA TO PRAWA !!!! ALBO 6 +3 ALBO WYJAZD DO WARSZAWY I jak Górnicy ........
Nie gniewaj się, ale Twoja propozycja jest dla mnie nie do przyjęcia. Miało być 12%. Tj. 6% z ustawy i 6% z modernizacyjnej. Plus ewentualnie dodatek za słuzbę na granicy, ale te 3% z mojego uposażenia nijak nie rekompensuje mi narażania zdrowia i życia mojego i rodziny oraz służb po 16-17 godzin przez dwa miesiące . To jakaś kpina.

Jestem ciekaw jak się teraz ta kurwa p L czuje co podpisała świadomie dzielenie kwoty bazowej, jaki śmieć to musi być że dla wszystkich dają nie łamaną kwotę a ta szmata to podpisuje.. Jak mi tu na forum jakis frajer obrazi Sławka to zaj... Tylko z Ludwińskim mozna wywalczyć z 730 zł btutto na 200 brutto zl ale nie dla wszystkich:) Brawo
Czy to już jest podpisane przez związki?

Nie gniewaj się, ale Twoja propozycja jest dla mnie nie do przyjęcia. Miało być 12%. Tj. 6% z ustawy i 6% z modernizacyjnej. Plus ewentualnie dodatek za słuzbę na granicy, ale te 3% z mojego uposażenia nijak nie rekompensuje mi narażania zdrowia i życia mojego i rodziny oraz służb po 16-17 godzin przez dwa miesiące . To jakaś kpina.
6 + 6 nie przejdzie .....Nawet o tym nie marz .... i tak były głosy że jak 6+3 się uda to będzie dobrze. Także no zobacz posty inne.

Brawo za determinację dla tzw. Komitetu Protestacyjnego, czapki z głów za te 6% - prawdziwi rasowi negocjatorzy 👏👏👏

To oczywiście żart !

Wracać do roboty etatowej, a nie grzać stołeczki związkowe ! Kogo reprezentujecie i ilu? Bo na pewno nie 5 tys. członków ZZ Celnicy PL !

skąd się tacy malkontenci biorą ?! płacą za uspokajanie wnerwienia ?
Agata ja również całym sercem jestem za programem 6 + 6i OBY SIĘ UDAŁO TO SŁAWKOWI OSIĄGNAĆ !!!!!! ale patrząc na to co było w porozumieniu to tam nie masz pełnych 6 + 6..... po obliczeniach wyjdzie Ci 6 +3 dlatego jak Pan L. kuźwa podpisze ... no to dostaniemy tylko 6 +3 ale Jeśli Sławek będzie miał większą siłę przebicia to uda sie osiągnąć Maxa czyli 6 +6 :)

Z komunikatu wynika, że będzie wypłacone do końca terminu wynikającego z terminu. Ale co komunikat to inne ustalenia ;)

Back
Do góry