Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
albo będzie trzeba dopłacićMinus premie kwartalne to per saldo wyjdzie na zero.
Nie gniewaj się, ale Twoja propozycja jest dla mnie nie do przyjęcia. Miało być 12%. Tj. 6% z ustawy i 6% z modernizacyjnej. Plus ewentualnie dodatek za słuzbę na granicy, ale te 3% z mojego uposażenia nijak nie rekompensuje mi narażania zdrowia i życia mojego i rodziny oraz służb po 16-17 godzin przez dwa miesiące . To jakaś kpina.NIE MA NA TO PRAWA !!!! ALBO 6 +3 ALBO WYJAZD DO WARSZAWY I jak Górnicy ........
Czy to już jest podpisane przez związki?Jestem ciekaw jak się teraz ta kurwa p L czuje co podpisała świadomie dzielenie kwoty bazowej, jaki śmieć to musi być że dla wszystkich dają nie łamaną kwotę a ta szmata to podpisuje.. Jak mi tu na forum jakis frajer obrazi Sławka to zaj... Tylko z Ludwińskim mozna wywalczyć z 730 zł btutto na 200 brutto zl ale nie dla wszystkich Brawo
6 + 6 nie przejdzie .....Nawet o tym nie marz .... i tak były głosy że jak 6+3 się uda to będzie dobrze. Także no zobacz posty inne.Nie gniewaj się, ale Twoja propozycja jest dla mnie nie do przyjęcia. Miało być 12%. Tj. 6% z ustawy i 6% z modernizacyjnej. Plus ewentualnie dodatek za słuzbę na granicy, ale te 3% z mojego uposażenia nijak nie rekompensuje mi narażania zdrowia i życia mojego i rodziny oraz służb po 16-17 godzin przez dwa miesiące . To jakaś kpina.
Lama spokojnie hehe nie zaczynamTeraz prostuja, czyli co 6% jednak z budżetu?
@Krzysiekp nie zaczynaj, proszę Cię.
skąd się tacy malkontenci biorą ?! płacą za uspokajanie wnerwienia ?6 + 6 nie przejdzie .....Nawet o tym nie marz .... i tak były głosy że jak 6+3 się uda to będzie dobrze. Także no zobacz posty inne.
Agata ja również całym sercem jestem za programem 6 + 6i OBY SIĘ UDAŁO TO SŁAWKOWI OSIĄGNAĆ !!!!!! ale patrząc na to co było w porozumieniu to tam nie masz pełnych 6 + 6..... po obliczeniach wyjdzie Ci 6 +3 dlatego jak Pan L. kuźwa podpisze ... no to dostaniemy tylko 6 +3 ale Jeśli Sławek będzie miał większą siłę przebicia to uda sie osiągnąć Maxa czyli 6 +6skąd się tacy malkontenci biorą ?! płacą za uspokajanie wnerwienia ?