Podwyżki 2020

Co nie przejdzie. Zawsze z nami pogrywali i teraz próbują. Czy ktoś jeszcze o zdrowych zmysłach ufa tym negocjacjom. "Solidarność" już mi bokiem wychodzi ze swoimi zagraniami.
Jeżeli liczyliście na moją cierpliwość to się pomyliliście. Przecież to jest kpina, zobaczcie co ugrała Straż Marszałkowska swoim otwieraniem drzwi w holu Sejmu. Jakie oni przynoszą pieniądze do budżetu. Obudzicie się ale będzie za późno. Nie będzie na 500+ chyba że sami politycy kopiąc w rowach na nie zarobią. Takie będziecie mieć wpływy do budżetu zasrańcy.

Brawo za determinację dla tzw. Komitetu Protestacyjnego, czapki z głów za te 6% - prawdziwi rasowi negocjatorzy 👏👏👏

To oczywiście żart !

Wracać do roboty etatowej, a nie grzać stołeczki związkowe ! Kogo reprezentujecie i ilu? Bo na pewno nie 5 tys. członków ZZ Celnicy PL !
Wszystkich niezadowolonych z dizałania ich związków zachęcam do zmiany ich zarządow. W końcu to wy je wybieracie. A jeśli nie należycie ale z działaniami co po niektórych się nie zgadzacie to droga jest taka sama tylko trzeba się zapisać i te zarządy odwołać. Robią co chca bo nie czują waszego oddechu na swoich plecach. Zaś na układach z władzą lepiej wychodzą.

Dokladnie zaczekajmy bo z tego komunikatu nic nie wynika. Akurat to, że dostanę 6 % to nikt nie musiał mi tego załatwiać. Bo już to mam i to bez łaski

Dali się wyrolować. Najgorsze, że naszym kosztem. Czy dalej uważacie, że warto z nimi podejmować jakiekolwiek działania? Równanie się ze skarbowcami to największy błąd. Oni tylko mogą nas ciągnąć na dno. Zawsze trzeba podkreślać, że jesteśmy zupełnie inną grupą zawodową, a wrzucenie nas do jednego worka było tylko zemstą i fanaberią zwykłego oszusta.

Kurczę nie wiem po co oni w ogóle tam pojechali. Dowiedzieli się tylko tego, że warunki pirozumienia dalej funkcjonują... Nagrody za 1 kwartał powinny być wypłacone dla wszystkich bo dopiero koronawirus się zaczynał u nas... nic o terminach, temat modernizacji potraktowany mgliście i na dodatek bez konkretów . Ogólnie nie ustalili NIC... A nie sory "załatwili " podwyżkę, ktora byla juz załatwiona.

Skarbowcy macie teraz wielką szansę. Niezależnie od tego jak to się dalej potoczy. Rezygnujcie z solidarności, przestańcie ich utrzymywać

Back
Do góry