Trojańczuk
Nowy użytkownik
- Punkty reakcji
- 5
Słuchajcie spokojnie dadzą nam tę forsę bo się boją.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Otóż to!Ja były konsultacje w sprawie podwyżek w MSWiA w 2019 roku to nikt nie słyszał o Covid , a podwyżki przyklepano. Co ma teraz piernik do wiatraka?
No faktycznie. Policjantów wyciągają zza biurek, żeby jeździli do tych w kwarantannie, co przyjechali np. ze Słowacji. Tam są 4 przypadki na dobę. Podjeżdżaja pod blok, machają łapką i jadą do następnego. Walka na całego. Dajcie numery telefonów i taką robotę ludziom ze skarbówki to też chętnie się oderwą.No niby dali ale kolega policjant stwierdził że my w sprawie Covid robimy tyle co kot napłakał Jarka K.
Każdy ma swój własny zakres obowiązków. Niech każdy pilnuje swojego nosa, dba o siebie i swoje prawa. Policja wywalczyła i super, im się tez należy jak wszystkim ciężko pracującym. Teraz czas na NAS. Zresztą smutne jest to, ze trzeba walczyć o swojeNo faktycznie. Policjantów wyciągają zza biurek, żeby jeździli do tych w kwarantannie, co przyjechali np. ze Słowacji. Tam są 4 przypadki na dobę. Podjeżdżaja pod blok, machają łapką i jadą do następnego. Walka na całego. Dajcie numery telefonów i taką robotę ludziom ze skarbówki to też chętnie się oderwą.
skąd się trolle biorą? ciekawe? nic nie wnoszą, ale jątrzą !!!No niby dali ale kolega policjant stwierdził że my w sprawie Covid robimy tyle co kot napłakał Jarka K.
Taki koloryt forum - a co mi tam wypowiem się - nie ważne czy z sensem czy bez ale mogę to się wypowiem.skąd się trolle biorą? ciekawe? nic nie wnoszą, ale jątrzą !!!
a może nalezy stawić się wlokalu wyborczym a nastepnie złożyć protest czy tez doniesienie wobec uniemożliwienia oddania głosu w lokalu oraz wobec nie doręczenia kart do głosowania przez pocztę.W związku z obecną sytuacją zastanawiam się czy na zasadzie analogii skoro można unieważnić wybory, których nie było to czy można unieważnić podwyżki, których też na razie nie było, czy można unieważnić małżeństwo, którego nie zawarto lub czy można np. ułaskawić osobę nie skazaną wyrokiem - na starość przychodzą mi do głowy same głupoty - to najwyższy czas iść na emeryturę .
ps. być może istnieje też możliwość nałożenia kary za kontrolę, której nie przeprowadzono - nie no muszę się jednak dalej leczyć cała nadzieja w służbie zdrowia ale to też nie cudotwórcy.
a może unieważnić świadectwa urodzin co poniektórych ukochanych przez naródListopad 2015
Dlaczego jestes taki sceptyczny? Ja uważam ze tak bardzo rozsierdzili ludzi tymi swoimi tarczami i genialnymi pomysłami ze ogół nie zapcha się za przeproszeniem byle czym
Nawet nie marzę ze dostanę o grosz więcej ale to co mamy zapewniony to ja wiem ze wypłacą. Muszą bo tym razem jak sam widzisz pięknie jak nigdy jeszcze wcześniej wszyscy śpiewamy jednym tonem. I nasze związki i sami szeregowcy idą po swoje jak w dym więc głowa do gory, pierś do przodu i ogień jeśli zajdzie potrzebaPonieważ nie powiedzieli, że wypłacą zagwarantowane we wcześniejszych ustaleniach środki, a że będą szukać rozwiązania.
Chyba nie sądzisz, że dostaniesz więcej niż zostało zaproponowane.
To jasne, że ich retoryka zmierza do negocjacji w sprawie podwyżek, czyli ich zmniejszenia.
Walka z idiotami, przepraszam wiatrakamia może nalezy stawić się wlokalu wyborczym a nastepnie złożyć protest czy tez doniesienie wobec uniemożliwienia oddania głosu w lokalu oraz wobec nie doręczenia kart do głosowania przez pocztę.
a może przyczynek do przyszłego stawiania zarzutów niedopełnienia obowiązków. Pamiętajmy że każda władza łamiąca prawo, jest tak silna, jak słai są urzędnicy jej powolni.Walka z idiotami, przepraszam wiatrakami
Ciekawe czy tego Pana Ministra też będzie dotyczyć obniżka? Ja bym mu zabrał 3 x tyle co innym pracownikom chcą zabrać.Patkowski: Obniżki pensji i tak sÄ ÅagodniejszÄ formÄ reakcji na kryzys niż zwolnienia [ROZMOWA]
Jeśli stabilność budżetu byłaby zagrożona, to obniżki wynagrodzeń, także w administracji publicznej, i tak są łagodniejszą formą reakcji na kryzys niż zwolnienia - mówi DGP wiceminister finansów Piotr Patkowski.wiadomosci.dziennik.pl