Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokladnie bzdury i bzdety. Jak miło, że szefowa pamięta o podwyżkach... Jakos szef mon potrafił wyjść powiedziec "żołnierze jesteście super, zaslugujecie na podwyzki i dostaniecie jak bylo uzgodnione do 10 kwietnia..." szef kas zaś pisze do nas lelum polelum, my się staramy, my pamiętamy ale to ale tamto. Brakuje tylko słynnego dołożymy starań. To pismo chyba mialo uspokoić nastroje. Tylko kurcze coś poszlo znow nie tak
Widzę to tak samo! Już postawili na nas krzyżyk, mam nadzieję, że mocno się zdziwią.Dla mnie to jasne, że podwyżek mnie będzie. Mogłaby napisać, zapewnić, że będą wypłacone do końca czerwca. Rzucić stwierdzenie zobowiązujące i konkretne, tu nic takiego nie ma (nie pozwolili jej tego zrobić - polecili - napisz coś żeby uspokoić nastroje społeczne pod sobą).
Związek od razu powinien domagać się zwolnienia tej pani, bo nie robi nic w interesie swoich podwładnych. Zero godności.
Generalnie już dawno nie było takiej bezczelnej poprawności politycznej tylko po to by zachować stołek. Takie "szczanie" na podwładnych powinno być karane.
Towarowka o tak!Może pomyślimy o towarówce , może jak pójdzie w mediach że są ogromne kolejki na granicy i towary stoją np . środki do dezynfekcji bo celników się nie szanuje , to mf czyli główny winowajca wstanie z kibelka i pomyśli dosyć sra...ia na celników.
Tiaaa... zawsze jak trwoga to do wschodu i towarówki, zasłyszane najczęściej od ludzi ze środka kraju. A potem w podziękowaniach dla młodych (większość obsady na pasach) 100 podwyżki vs 400-500.
I zaraz głos (z pewnością kogoś ze środka) - to nie czas na kłótnie i niesnastki...
Cat... mam takie same zdanie jak kolega wyżej. Mimo to nie czas i pora na to.
Dobra! Na razie wiemy, że jeden młody ze wschodu już odpadł ...