Podwyżki 2020

Czy przedszkolaki na Świętokrzyskiej szykują przelewy z podwyżkami , czy pogrywają dalej?
Krew mnie chyba zaleje , ile można drukować kwotę bazową /ustalają 9 miesiecy/. Normalnie, chyba się zacznie ........

Czy przedszkolaki na Świętokrzyskiej szykują przelewy z podwyżkami , czy pogrywają dalej?
Krew mnie chyba zaleje , ile można drukować kwotę bazową /ustalają 9 miesiecy/. Normalnie, chyba się zacznie ........
Wina tych związkowców co podpisali porozumienie.Może mają nadzieję ,że zajdą tak daleko jak Barbara Smolińska?

z podwyżkami proponuję wybrać drogę jak lekarze ( 6750 podstawowa + 10000 za prace na jednym etacie - a u nas w KAS nie będziemy tacy zachłanni podstawa 4000 + 4000 też za prace na jeden etat - co wy na to?

Hmm ... Gdyby teoretycznie miało to wyglądać tak, jak u lekarzy, to czemu nie ?!

Praktycznie jednak, to z tej zasady już korzysta nasz pracodawca, wypłacając tylko
te pierwsze 4000, bo harując u nas za dwóch albo trzech, robimy na 2-3 etaty,
czyli żadnych plusów nikt nam nie da ...

Attachments

• 390431CB-50C4-4BB4-BBA7-64E10DAAACF7.jpeg
    390431CB-50C4-4BB4-BBA7-64E10DAAACF7.jpeg
    4,8 MB · Wyświetleń: 882
Jeszcze skarbówka nie wyłączyła komputerów, Sławek napisał jedno pismo a SKAS już uspokaja nastroje. Oczywiście pismo to same lanie wody, zero konkretów. Przypominam ZUS, służby mundurowe i inni otrzymali podwyżki, ich kryzys nie dotyczy? A dobry szef dba o podwładnych i stanie na głowie aby jak najszybciej zapewnić sprawne funkcjonowanie firmy. W służbach podległych normalnym ministerstwom trwało to kilka dni, ZUS zdaje się otrzyma podwyżki w maju. Tylko pod latarnią najciemniej. Gratuluję SKAS i podległym licealistom, o przepraszam zastępcom, decyzyjności. Powiem tyle jak Bóg Kubie...

Wysłane z mojego BLN-L21 przy użyciu Tapatalka

Dokladnie bzdury i bzdety. Jak miło, że szefowa pamięta o podwyżkach... Jakos szef mon potrafił wyjść powiedziec "żołnierze jesteście super, zaslugujecie na podwyzki i dostaniecie jak bylo uzgodnione do 10 kwietnia..." szef kas zaś pisze do nas lelum polelum, my się staramy, my pamiętamy ale to ale tamto. Brakuje tylko słynnego dołożymy starań. To pismo chyba mialo uspokoić nastroje. Tylko kurcze coś poszlo znow nie tak

Czy SKAS odkleił się od rzeczywistości?
Ile jeszcze razy przeczytamy ten bełkot o pandemii?
Dla mnie to jest brak szacunku do podwładnych.
I ta niedobra pandemia przeszkadza im pracować? Przepraszam w czym?
To US i UCS mają już normalnie pracować, a SKAS nie jest w stanie wypłacić należnych podwyżek?
Aż sie słabo robi.

Odpowiedzialnie niech odejdzie.

Back
Do góry