Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam to w szeroko rozumianym nosie. A wiesz dlaczego? Bo debili nie brakuje i u nas na forum. Tak samo tam.Na "zaprzyjaźnionym" forum znów Was obrzucają gnojem, a nawet do psów porównują, tymczasem moderator prosi o spokój osobę, która wzywa do niepisania głupot mających na celu poróżnić oba środowiska. HAHA.
Hola,hola. Po co znowu nakręcać wzajemną spiralę nienawiści? Zawsze znajdzie się jakiś internetowy troll który będzie robił na opak. Większość w obecnej sytuacji zrozumiała, że tylko w kupie siła i wzajemne szczucie nic nam nie pomoże. Także proponuję nie komentować jednostkowych prowokacyjnych wpisów zarówno o celnikach jak i skarbowcach. Jaki % pracowników skarbowości/celników aktywnie udziela się na forum skarbowcy.pl/celnicy.pl? Kilka %? I na podstawie jakiegoś promila wyrabiac sobie opinie o całej strukturze? No chyba coś tu nie halo.Na "zaprzyjaźnionym" forum znów Was obrzucają gnojem, a nawet do psów porównują, tymczasem moderator prosi o spokój osobę, która wzywa do niepisania głupot mających na celu poróżnić oba środowiska. HAHA.
Wytłumacz mi kolego dlaczego uważasz, że my na dole nie mamy prawa wyrażać negatywnych opinii na temat jednej lub drugiej grupy zawodowej, bo to nakręca spirale nienawiści. Ale nie przeszkadza Ci, że to właśnie Z.Z. skarbowe jak i celne same między sobą prowadzą zażarte spory czego efektem jak do tej pory jest np. brak podwyżek. Każdy Z.Z. chce dobrze a jednak nie mogą się porozumieć. Ja już nie wiem czy Z.Z walczą między sobą o sprawy ludzi czy o ilość członków prowadząc agresywna kampanię. Tyle tylko, że jak my na dole spieramy się a nawet wyzywamy to jest to bez konsekwencji, jak Z.Z. prowadzą między sobą wojne to widać jak jest.Hola,hola. Po co znowu nakręcać wzajemną spiralę nienawiści? Zawsze znajdzie się jakiś internetowy troll który będzie robił na opak. Większość w obecnej sytuacji zrozumiała, że tylko w kupie siła i wzajemne szczucie nic nam nie pomoże. Także proponuję nie komentować jednostkowych prowokacyjnych wpisów zarówno o celnikach jak i skarbowcach. Jaki % pracowników skarbowości/celników aktywnie udziela się na forum skarbowcy.pl/celnicy.pl? Kilka %? I na podstawie jakiegoś promila wyrabiac sobie opinie o całej strukturze? No chyba coś tu nie halo.
Tylko właśnie taka narrację się czuje...Nie odpuścimy.
Nie damy sobie narzucić narracji: "zapomnijmy o podwyżkach, cieszmy się że nas nie zwalniają".
Milczenie jesy wymowne niestety@tosia Nie mamy wciąż informacji oficjalnej o odmowie wypłaty podwyżek.
Co chcesz odpuszczać? Nic bardziej z rana nie denerwuje jak taka postawa...Chyba nasze podwyżki zaszły na dalszy plan. Szkoda nie tego oczekiwalo się.
Choć wiem że teraz zwolnienia są na pierwszym planie i w jakiś sposób idzie to zrozumieć. Ale serio odpuścimy podwyżki