Nie odbieraj mi resztek nadziei..... Juz w myślach wydałam te dwie dychy na nowe skarpetyTeraz dokładnie się przyjrzałem sprawie ... poszło dochodzenie i wyszło że stażowe wzrosło jedynie....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie odbieraj mi resztek nadziei..... Juz w myślach wydałam te dwie dychy na nowe skarpetyTeraz dokładnie się przyjrzałem sprawie ... poszło dochodzenie i wyszło że stażowe wzrosło jedynie....
hehehe Ja je wydam na kupon w EUROJACKPOT bo dziś 410 mln może się uda i wtedy j...ąć tym wszystkim i w Bieszczady pojadęNie odbieraj mi resztek nadziei..... Juz w myślach wydałam te dwie dychy na nowe skarpety
No w ramach sprawiedliwości społecznej to chyba oczywiste, że nas wesprzeszI coś czuję że zaraz Duda się zgłosi czy budżetu nie podreperuję albo czy z tych pieniędzy podwyżki dla nas nie zasponsoruję
To jak nam mogli wypłacić? Niestety to wszystko wina szefostwa mf, które nie dopilnowalo sprawy oraz solidarności , ktora zgodziła sie na to bzdurne porozumienie
I po czwarte z tymi zwolnieniami też jeszcze bym się wstrzymała. Mowa o zwolnieniach ale w całym korpusie sluzby cywilnej A więc nie tylko w skarbowce. Wątpię żeby tak ważny strategiczny urząd dla budżetu pozbawiać pracowników.
rok temu było tyle samo, chyba ,że urodziło Ci się dzieckoIas lublin jest doplata do wypoczynku. Według mnie według nowej kwoty bazowej bo wydaje mi sie, że w tamtym roku było mnoej
Nauczyciele nie dostali podwyżki. W budżecie są dla nich zabezpieczone środki ale od wrzesnia, czyli są też na etapie oczekiwania co będzie.Mrówka po pierwsze przeciętny zjadacz chleba nie wie też o podwyzkach policji nauczycieli itp itd
..............