Poszło pytanie, pkt 2 najnowszego pisma SA może by tak zapytać kogo konkretnie miał na myśli mówiąc "służby mundurowe na pierwszej linii"? Kogo uważa za służby zasługujące na podwyżki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Poszło pytanie, pkt 2 najnowszego pisma SA może by tak zapytać kogo konkretnie miał na myśli mówiąc "służby mundurowe na pierwszej linii"? Kogo uważa za służby zasługujące na podwyżki?
Jak stanie granica to się odezwie.Oby Skarbowcom się zapał po 20 nie skończył , jestem ciekaw co im Premier odpowie? Wykasują wszystkie wpisy z FB po 22 czy stronka się przciąży?? Coś mają za słabe parcie . Jestem ciekaw jaką wiedzę na temat naszych podwyżek ma nasza Szefowa? Coś siedzi cicho jak myszka i czeka do nowelizacji budżetu . Syf jedym słowem syf uważam że wierni kierownicy komórek wobec takiej ignorancji dlanas powinni sami wszystko robić a my powinnismy pisac posty do premiera praca poczeka
A gdzie ta strona?Chyba nawet premier jest w szoku po tym co się dzieje na fb. Skarbowcy się dzisiaj naprawdę wk***ili po słowach premiera. Rzeczkowska siedzi cicho i boi się chyba nawet odezwać. Po dzisiejszej udanej akcji wiem jedno: będzie gorąco!!!
A gdzie ta strona?
Bo ta którą znalazłem zakończyła życie 2 lata temu
A gdzie ta strona?
Bo ta którą znalazłem zakończyła życie 2 lata temu
A od czego macie walne zgromadzenie członków? Odwołajcie go. Lub opuscie związek który Was zdradza i załóżcie własny lub przyłączcie się do najsilniejszego realnie walczącego o interesy swoich członków, wszystkich funkcjonariuszy i pracowników KAS.Ludwiński chyba już władzy podpowiedzial co mają zrobic :
Wstrzymane (zabrane) środki na waloryzację kwoty bazowej pochodzą ze środków budżetowych i mają być zamrożone lub przeznaczone na inne cele. Wnosimy zatem, aby każda złotówka zabrana faktycznie KAS została przekazana na funkcjonowanie szpitali, przy czym wydatkowanie tych środków powinno być dokładnie rozliczone, a rozliczenie udostępnione na stronie internetowej KPRM.
Wnosimy także, aby systematycznie upubliczniano wysokość wynagrodzeń, nagród, premii i odpraw członków zarządów Spółek Skarbu Państwa, członków rządu, pełnomocników rządu oraz wysokich urzędników państwowych, wypłacanych w 2020 roku.
Niech przestanie nas ta osoba w końcu reprezentowac !!! Pisze że już zabrane co za porażka z tych skarbowców. Czy na jakieś pytanie zwiazane z KAS premier odpowiedział?? nie mam facabooka