podwyżka

The GodFather napisał:
Anonymous napisał:
Poza tym mam pytanie - Awans do 5 lat
Czy lata już przepracowane się liczą?
Ja 1 awans dostałem po 10 latach!!!!!!!!
Kto mnie przebije?
Acha dodam że nigdy nie podpadłem ale nie byłem w grupie trzymającej władzę.

zero awansów od 1992r. LICZ

To po proteście jakie stanowisko Ci dadzą. W zanadrzu masz 2 wielokrotności liczby 5. + jeszcze podwyżka HO,ho gratuluję. To jest właśnie CUD Tusk

Panie Tusk sweet dreams
Karaluchy pod poduchy
Rano się Pan obudzi a a tu TIRY pod chałupą
Weźżeś sie chłopie w końcu do roboty bo cię kierowcy zaciukają, a przewoźnicy oskubią odszkodowaniami

Przykra sprawa- w większości głosowaliśmy na PO, Tusk był la nas nadzieją i cały czas wierzyliśmy, że dzięki tej wygranej wygramy i my i po tylu latach niedotrzymanych obietnic i lekceważenia nas w końcu odzyskamy to, co ma SC w całej unii- prestiż i godn zarobki. A tu co?- po raz kolejny zawód- nasz lider w którym pokładaliśmy tyle nadzieii nawet raz nie wypowiedział się na nasz temat. Wiemy, że były zagospodarowane pieniądze na KAS-y- na co pójdą w takim razie? Przecież to, o co m. inn. walczymy to tylko niewielka część z tej planowanej rezerwy. Czy oni mają nas za głupców którzy nie potrafią liczyć?

Pan Tusk w sprawach celnych porusza się jak obłąkane dziecko we mgle. On w ogóle nie wie co się dzieje dookoła. Jedynie co chciałby zrobić to emigracja do Irlandii.
Nic nie mówi bo nie ma nic do powiedzenia w tym temacie

Przydupas Tuska tj Schetyna protest celników nazwał PATOLOGIĄ
Teraz wiemy na czym stoimy

Szkoda że nie rozumie że patologia to ich zachowanie wobec NAS

Ale Pawlak nas lubi
Powiedział że jak będziemy pracować to przysporzymy dochód budżetowi i bw ten sposób będą pieniądze na podwyżki
Jaki ten Pawlak mądry
Chyba jakieś szkoły pokończył

Anonymous napisał:
Ale Pawlak nas lubi
Powiedział że jak będziemy pracować to przysporzymy dochód budżetowi i bw ten sposób będą pieniądze na podwyżki
Jaki ten Pawlak mądry
Chyba jakieś szkoły pokończył
Dobrze przynajmniej że pokończył, a nie "pozamykał" :D

ale jaja

W IC Wawa zamiast podwyżki Pan Kapelan rozdał modlitewniki służbowe :!: :!: jaja jak berety :lol: :lol: :lol:

zagwarantowac kwoty wg stanowisk!!!! a nie na etat!!!!!!!
my juz znamy ICH metody podzialu- dostana przydupasy i ci co sa w pracy a my za nich walczymy!!!!
NIE DAC SIE ZWIAZKI negocjowac kwoty wg stanowisk, stazu ...czegokolwiek by nie dac dyr, naczel władzy w podziale środków!!!!!!

propozycja-
1.dyrektorzy - o
z-cy dyr 0
naczel wydz ic 20,00
naczel uc 50
kier oc 200
kier ref 250
eksp 400
inspekt 500
st kontr 700
kontr 800
ml kont 800

średnia wyjdzie 500/etat

SZOK!!!!!
Chlebowski w TVN 24 przed chwilą powiedział że te 500 zł to rozszerzenie wcześniej planowanej 243 zł

Znaczy że prawie nic nie dostaniemy!!!!!!!!!!!!!!

tak,tak, słyszałem jak mowił, że miało być 245 a teraz jest 500 i że to przecież znacząca podwyzka!!! faktycznie jest to 100% więcej niż wczesniej ale jakby nam mieli dać wiecej o 1 PLN a potem podwyższyli do 2 PLN to też byłoby 100%. Nieźle to sobie liczą!!1500 albo nic, ewentualnie jestem za rozłożeniem na "raty", w tym roku 750 w następnym reszta ale z gwarancją na papierze zebysny w razie zmiany rządu mogli isć do sądu jaj pielegniarki ze swoim 303.

Michał Kamiński z kancelarii PREZYDENTA w programie "Kawa Na Ławę"

PDOWYŻKA 500 ZŁ ZAGWARANTOWANA BYŁA W BUDŻECIE PRZEZ RZĄD JAROSŁAWA KACZYŃSKIEGO

O CO CHODZI Z RĄ PODWYŻKĄ?

Back
Do góry