podwyżka

500 zł NA ETAT - co to oznacza???? A to, że znowu dyrektorzy będą dzielić, kryterium - L4 i uż po 200 zł, lojalni po 800 zł :-)))

500 zł niech se wsadzą ....

To 500 zł to to co mundurowi inni dostali w tym roku. A pozostałe lata.
Dość!!! albo teraz wytrzymamy albo za 2 - 3 lata nas rozpuszczą do domów. (Ukraina w UNI)
Od pieniędzy ważniejsza jest mundurowa EMA.

500 zł niech se wsadzą ....

To 500 zł to to co mundurowi inni dostali w tym roku. A pozostałe lata.
Dość!!! albo teraz wytrzymamy albo za 2 - 3 lata nas rozpuszczą do domów. (Ukraina w UNI)
Od pieniędzy ważniejsza jest mundurowa EMA.

Tylko zeby nie skończyło się na tym że naczelnicy wezmą po 800 zl a mkc dostanie 200 brutto. Powinni wszyscy dostać po równo tak jak to jest w innych służbach! Mam nadzieje ze zwiazkowcy maja to na uwadze!

dajmy szansę rządowi, tak jak daliśmy szansę PO. Jeżeli , ktos z rządu oficjalnie w środkach masowego pzrekazu potwierdzi posiadaanie delegacji do zawierania porozumienia z nami ( można to potem ewentualnie wykorzystać) , uważam ,że trzeba wrócić do pracy i jak najszybciej rozładowac kolejki TIR-ów, inaczej zrobią z nas "terorystów" tak jak powiedział to Frasyniuk. Jestem za tym , aby jeżeli padnie taka propozycja, celnicy z UC wewnętrznych, byłej granicy zachodniej, portów, itp. zgodzili sie pojechac na pare dni w delegacje , aby pomóc naszym kolegom ze wschodu w rozładowaniu kolejek.

Ty zoll spałeś dzisiaj w nocy czy w pracy byłeś?? Ludzi we wschodnich izbach jest dostateczna ilość, tylko warunki mają ch**** i są zmęczeni.
Gwarancja rządowa zmiany sytuacji czyli wypełnienie postulatów i bez pomocy problem zniknie. Tak jak mówił Siwy protest zniknie bardzo szybko i jego objawy też.

ta propozycja 350 zł / etat to ŚREDNIA
Nie każdy tyle dostanie tak BONI powiedział
poza tym czy to jest niezależna podwyżka od tej wcześniej zaplanowanej tj 267 zł / etat?
KTO WIE?

Anonymous napisał:

nie gorzej nie przyjeli bo kasa była na pierwsze 3 lata , reszte mial pzrejąć budżet , niestey stwierdzili że nie ma konieczniośąci a z korubcją wśród celników bedą walczyć wiiny sposób ----- no i walczą :D

Myślę że nie powinniście liczyć na wysokie podwyżki (patrz wyżej)
Propozycja 350 zł średnio to
GŁODOWA EMERYTURA NA STAROŚĆ
Przemyślcie to sobie

BONI i DOMINIK gra z nami i liczy że nam zwieracze puszczą

Dodam jeszce ważny postulat do zwiazków:
dodatkowo -prosimy by odbyla sie również weryfikacja kadry kierowniczej od dyr ic po kier ref w UC!!!! To jako jeden z postulatów!!!!

Anonymous napisał:

Dodam jeszce ważny postulat do zwiazków:
dodatkowo -prosimy by odbyla sie również weryfikacja kadry kierowniczej od dyr ic po kier ref w UC!!!! To jako jeden z postulatów!!!!

BARDZO WAŻNY POSTULAT!

Poza tym mam pytanie - Awans do 5 lat
Czy lata już przepracowane się liczą?
Ja 1 awans dostałem po 10 latach!!!!!!!!
Kto mnie przebije?
Acha dodam że nigdy nie podpadłem ale nie byłem w grupie trzymającej władzę.

to za rok jubilesz 15 - lecie
Dlatego jest PROTEST

To wszytko odbije się kiedyś na naszych EMERYTURACH

Nie dajcie się zrobic w konia

Uważam że żądanie 1500 zł podwyżki jest realne tylko nam wmawiają niemożliwość jej udzielenia

Jak rząd Polski nie potrafi zadbać o urzędników chroniących interesy Unii Europejskiej to ja chcę aby Służba Celna podlegała nie rządowi Polskiemu a Parlamentowi z Brukseli - oni mają pieniądze na administrację celną a z puli którą dostaje rząd Polski nic nie mamy.

Obawiam się że zwiniemy ogonek i weźmiemy tę kostkę rzuconą przez Dominika czyli 500 zł

Back
Do góry