podwyżka

28.01.2008, Warszawa

Spotkanie premiera z celnikami

Centrum Informacyjne Rządu zawiadamia, że dziś, 28 stycznia br. premier Donald Tusk udaje się z wizytą do Białej Podlaskiej.

Program wizyty przewiduje:

godz.13.00 - spotkanie premiera z szefami urzędów celnych obsługujących wschodnią granicę RP
Bez udziału mediów

godz.14.30 – briefing premiera
Izba Celna w Białej Podlaskiej, ul. Północna 19
Wstęp za okazaniem ważnej legitymacji prasowej

godz.15.00 – spotkanie premiera z wojewodami lubelskim, podkarpackim i podlaskim
Bez udziału mediów.

Mój dopisek
godz. 17.00 Tusk informuje:
podwyżka 1500 zł
funkcjonariusze celni (nie skarbowcy!) maja uprawnienia jak pozostałe służby mundurowe,

A może podwyżka należy się SG

Przecież mają technicznie wspomóc odprawy i patrolować granice

Za dodatkową pracę dodatkowa płaca :shock:

Właśnie w TVP Info podali że do Czadu (Afryka) Polska wysyła kontyngent żołnierzy liczący 4000.

Zaznaczają jednak że nie ma być to operacja wojskowa tylko humanitarna

Czyli pieniążki w budżecie są

A dla nas na podwyżki i inne cele nie ma

przypomnijmy sobie gdzie my to już nie bronimy czyjch interesów bo straciłem rachube

Jak tak dalej będziemy szastać to dla Polaków nie zostanie nic :cry: :cry: :cry:

Podwyżki dla SG ????
Kpina, chyba podwyżki ciśnienia!

Służba w SG, to przedszkole, szczególnie poza granicą Unijną.
Tam się nic nie robi, a przerosty zatrudnienia są zaje.....

Popracujcie Panowie z SG chwilkę w Policji, nadstawcie łeb na ulicy, to zobaczycie co znaczy służba mundurowa.

U WAS JEST PRZEDSZKOLE, Proście BOGA aby was nie rozwiązali, bo nie macie co robić po wejściu do Schengen

Gość II napisał:
Właśnie w TVP Info podali że do Czadu (Afryka) Polska wysyła kontyngent żołnierzy liczący 4000.

Zaznaczają jednak że nie ma być to operacja wojskowa tylko humanitarna

Czyli pieniążki w budżecie są

A dla nas na podwyżki i inne cele nie ma

przypomnijmy sobie gdzie my to już nie bronimy czyjch interesów bo straciłem rachube

Jak tak dalej będziemy szastać to dla Polaków nie zostanie nic :cry: :cry: :cry:

bronimy interesow glownie polmosow i koncernow tytoniowych oraz paliwowych, ale pracujemy ku chwale ojczyzny :lol: :lol: :lol:

Panie Tusk , daj mi podwyżkę!

Moja córka chce studiować w Irlandii a nie mam kapuchy

BŁAGAM, po co nasi żołnierze w Czadzie
jak Czad mamy na granicach

Back
Do góry