D 

dariusz.w13
Gość
nie trzeba uzyskiwać informacji od kumpeli tylko czasami zerknąć na to forum Piotr Pilżys powrócił do Łodzi na stanowisko zastępcy dyrektora tamtejszej Izby Celnej.że już za chwilę Krzysztofa P. zmieni Piotr P.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie trzeba uzyskiwać informacji od kumpeli tylko czasami zerknąć na to forum Piotr Pilżys powrócił do Łodzi na stanowisko zastępcy dyrektora tamtejszej Izby Celnej.że już za chwilę Krzysztofa P. zmieni Piotr P.
Ktoś napisał:dariuszu.w13
Ja napisałem, że Krzysztofa P. zmieni Piotr P., proszę czytaj uważnie i oceń czy ta zmiana wyjdzie IC Łódź na zdrowie.
Zapewne Sławomir i inni już mają radosne miny i myślą "wtrzymaliśmy ponad 200 dni to i te kilkanaście wytrzymamy.
Ktoś napisał:Dawno tutaj nie byłem, ale się zmieniło.
To nie koniec zmian. Uzyskałem informację od kumpeli, że już za chwilę Krzysztofa P. zmieni Piotr P. Fajnie co?
Znikną też "czarni" przywiezieni w walizce. Wreszczcie bedzie normalnie. 8)
Ale osochozi?Ktoś napisał:Dobra z postami z 01.06.2006r. to był dowcip. Miło mi było, jak przez 24 godziny patrzyłem na radosne twarze ludzi ze starej łódzkiej ekipy. Osobiscie jestem za tym aby Dyr. K. Pilzak przeprowadził jeszcze kilka zmian.
8) 8) 8)
Piotr P. będzie mu w tej pracy wielce pomocny.
kris.prawy napisał:Czy to prawda,że któryś z zastępców jak rozpoczęły się aresztowania w operacyjnym to przepisał to co miał na żonę i się rozwiódł.Biedna kobieta.Damy rade.
Anonymous napisał:Kasa do podziału dla funkcjonariuszy bez funkcji czyli dla tych co w nich orzą po ok.300-400 a dla tych co nie orzą i nie sieją a zbierają czyli dla maćków,sławków ,tomków,staśków upapranych w aferach ostatnich 5 lat odpowiednio wyższa.Jaki nadzór jaka kontrola.Oni nic nie widzieli i nic nie słyszeli.Jaka rodzina. .Z regulaminu wynika,że 10% składu może dostać od zastępcy teraz już p.o. dyrektora nawet ok.30% kwoty do podziału dla wszystkich.Myślę,że Banaś powinien przyjrzeć się tym naszym fachowcom od afer.Ostatni hit.Mamy kolejnego zastępcę dyrektora.Jest to nasz p.o.dyrektora.To są jakieś kpiny.Czwarty do brydża.Jak tylko wyjeżdża na dłużej to zaraz u piotrka zastępcy ,kawki, herbatki ze sławkiem iwonką,maćkiem,andrzejem,danielą,jackiem.Luz blus spokój wielki.W końcu doczekali się pomocy mają kolejnego zastępcę. Teraz moga razem porządzić i straszyć ludzi.