Nie tylko dla orłów.

Witam , dawno mnie niebyło na forum ponieważ przebywałem poza granicami , wracam i dowiaduję się że waszego shreka już niema , i dobrze ,ale potem dowiaduję się i i zaniemówiłem , sprawdzam wiadomość tu i tam , okazuje się że to nie żart i nie plota , wchodzę na forum a tu cicho sza, gdzie podziały się te waleczne jedynostki latające? gzie Ci trybuni ludowi? a może w myśl zasady Umarł król , niech żyje król.?
Napiszcie coś , kto teraz jest milutki do szefostwa , kto się odkrył, kto awansował a kto spadł?

No i jak tam pyrzowicka brać lotnicza pod nowymi rządami?Nic nie piszecie.Klawiatury Wam poblokowali?Jest tak dobrze,czy aż tak żle?
Chodzą słuchy tu i tam,że Wasz poprzedni do tej pory wali głową o ścianę,że mu w dniu wejścia do Unii przyszedł do głowy taki durny pomysł z Waszą obecną.Ponoć teraz u Was jak w Seksmisji - Liga rządzi Liga radzi.......- ale jaja. :D
Te dwie z tym jednym,co zmontowały całe to forum,żeby wykończyć Waszego poprzedniego mają sie dobrze :?: :?: :?:
Czy to prawda,że Wasza obecna wpuszcza na darmowy parking poprzednie nadkierownictwo w czasie prywatnych wojaży?Ale sie chłopisko oszczędne zrobiło,gdy chodzi o jego kasę.O Wasz bezpłatny parking jakoś się nie troszczył - palcem nie kiwnął - i dalej robole płacą.
Czy to prawda,ze już knują ( te co zmontowały to forum)jak wykończyć katowickie nadkierownictwo kiedy zniknie p.o. ???!!!!
Wasz poprzedni wynajmie im napewno scianę obok siebie do tłuczenia, i zjednoczą sie w bólu.Dajcie znać,bo może niewarto,zeby po urlopach nadkierownictwo rozpakowywało bagaże.Trzymajcie się :wink:

witam pyrzowicki swiatek ! no jak wam sie tam żyje pod nowymi rządami ,co ?????????? , teraz wam juz nic nie przeszkadza ??????? , wszystko jest cacy ????????? , tego chcieliscie????????? ,no prosze bardzo moze nich sie ktos teraz z ' lotnikow ' wypowie , a mialo byc tak pieknie ; i parking zalatwiony , i wszyscy nierobole do roboty zagonieni , wszystko rowno i sprawiedliwie , poprostu miod i sielanka , jak w bajce , a tu wicie rozumicie sluchy chodza ze tylko wlasciciel stolka sie zmienil , a zwyczaje jak za poprzednika , malo jeszcze lepsze , i to wiadomosc dla tych co im sie robic nie chce ; walcie jak w dym do pyrzowic , do portu , do tzw. sekcji kontroli osob w oc pyrzowice , tam kazdego takiego chetnie przyjmuja , taki sie ponoc zrobil trynd w oddziale pyrzowickim , ze jak sie komu nie chce pracowac na ' obrocie ' to w nagrode idzie sobie do portu , a tam ; muzyczka , klima ciekawe widoki itp., itd., czyz to nie piekne , koledzy i kolezanki ktorzy macie roboty juz dosc pyrzowice zapraszaja / oczywiscie mowa tu o nie o tych kolegach co tam rzeczywiscie pracuja , a nie sa zatrudnieni / , chcecie przykladow , prosze bardzo , ale o tym moze juz w nastepnym odcinku , pozdrawiam zaloge pyrzowic / ale bez przesady , nie wszystkich / p.s. zapraszam do dyskusji rowniez kolege awiatora , wariata , gagarina , oczywiscie obserwatora , no i kolezanki ; awionetke , meduze , dacie , plombownice , no i jakzeby inaczej ruda .

no widzisz kolego be52 , chyba im te klawiatury poblokowali , cenzura jakowas , cy cus , a takie mieli geby pelne frazesow , tacy byli elokwentni za grubego , a teraz co ???????? kicha , a moze im nowa pani kierownik jakowes skanery na klawiatury pozakladala , albo ich szpieguje w inny sposob , ciekawe ? , i masz racje kolego z ta sciana , niech gruby juz szykuje miejsce naczelnikowi z sosnowca , bo czas plynie nieublaganie !!!!!!!!!!!!!!.

Zmiany, które nastąpiły oczywiście nie wszystkim są w smaki nie wszystkich zadowoliły i ucieszyły ale były konieczne i uspokoiły sytuacje, co zresztą widać po braku wpisów.

dacia , zdecyduj sie po ktorej stronie jestes , i o co ci chodzi , bo twoja obecna wypowiedz brzmi jak za przeproszeniem nie przymierzajac oswiadczenie rzecznika prasowego , dacia mam nadzeje ze jeszcze beda z ciebie ludzie !!!!!!!!

natomiast co do kolegi goscia / choc zapewne jest to kolezanka / mam wiesci negatywne , ocene kolego / kolezanko / pozostaw ludziom z pyrzowic , i to tym ktorzy tam pracuja juz dlugo i dokladnie sie na tym znaja , natomiast slogany typu ' nareszcie spokojnie , normalnie i kompetentnie ' zglos do kabaretu j. pietrzaka , bo on juz nie jest w stanie nikogo rozsmieszyc , a ocene sytuacji w pyrzowicach zostaw moze innym forumowiczom , bo nie masz chyba monopolu na prawde ?!

Nie tylko dla listonoszy

Rozżalony K "OLO" czy nie , być może , ale nie powinien obrzucać błotem kolegów z osobówki , którzy w przeciwieństwie do Niego mają wyniki . No cóż , nie każdy może pracować na lotnisku , niektórzy muszą być listonoszami . A co do Grubego , to właśnie Ty wieszałeś na nim psy , a że wolisz jego traperki od szpilek Pani Kierownik czy swoich klapek ... [/code]

No witam serdecznie po długiej nieobecności. Przeczytałem posty tu154 i be52 i zastanawiam się co Ci ludzie chcą osiągnąć. Jeżeli są spoza Pyrzowic, a tak sami sugerują , powinni sie zająć swoimi sprawami i nie wiem co ich obchodzą decyzje personalne kierownictwa Pyrzowic. Osoby pracujące w Pyrzowicach mniej lub bardziej pozytywnie odczuły zmiany i nie sądzę ,żeby potrzebowali "wsparcia" z zewnątrz. Tu154 i be 52 o ile to nie ta sama osoba powinni dać sobie spokój i pozwolić Pyrzowicom pracować. Domysły, złośliwe analizy, plotki i próby prowokacji.....czemu to ma służyć ??? Może niech to pozostanie pytaniem retorycznym, skończmy próżną pisaninę i zajmijmy się sprawami istotnymi. Pozdrawiam wszystkich byłych i obecnych forumowiczów ! :D

Słówko do Pani Nr2 ad. spokojnie, normalnie i kompetentnie :shock:
Droga koleżanko taką, a nie inną formę wypowiedzi i wyrażania swojego niezadowolenia wybrałyście do spóły z koleżanką. Cel został osiągnięty, środki użyte (choć nikczemne) wywoływaly dosyć spore zainteresowanie w tamtym czasie. Gruby "bidula" dla którego lotnisko było wszystkim co miał pewnie do dzisiaj nie może się otrząsnąć, a sposób w jaki pożegnano się z nim no cóż pozostawiam ...
Chcę jednak przypomnieć, że przez bardzo długi okres Ty mialaś bardzo spokojnie i normalnie powiedziałbym bardziej normalnie niż pozostali :idea:
Co do kompetencji to troszkę skromności nie zaszkodzi - pewnie jeszcze przyjdzie czas na ocenę. To, że na forum piszą o decyzjach personalnych w obsadzie osobówki (zefirek,śpioch,garbaty piłkarz,harcerz,biały ząbek i powracający kędzierzawy prawnik) to ludzie którzy nie mają większego doświadczenia o predyspozycjach żeby nie powiedzieć o umiejętnościach niektórych (podkreślam nie wszystkich) nie ma co się rozpisywać. Pewnie mniej lub więcej trafnych decyzji personalnych będzie jeszcze więcej. Roszada dokonana w kasie i obsada sali wraz z "Waszym kochanym" prezesem wydają się też bardzo "celne" :oops: Proponuję skupić uwagę w innych obszarach min. na kurierach czy składach wolnocłowych gdzie niepodzielnie panuje SG i nikt niewie o co chodzi "a w ogóle to gdzie jest Ździcho" :lol: Pozdrawiam mimo wszystko :wink: [/b]

Słówko do Pani Nr2.
Żeby nie było nieporozumień to chciałem jeszcze dodać, że nie dybie na Twój
fotel koleżanko, moim marzeniem też nie jest osobówka (właściwie to wszystko mi pasuje). Chciałem tylko wskazać, że frakcji korytarzowych jest troszkę więcej i nie wszyscy akceptują taki stan rzeczy. Okres popadania w euforię z odniesionego zwycięstwa już minął, a zmiany które nastąpiły są średnie! Pozdrawiam mimo wszystko :lol:

kolego gagarin w waszej odezwie brakuje tylko jeszcze pytania ; kto za tym stoi? , bo ' czemu to sluzy ' bylo , jestem zniesmaczony twoja postawa , a szkoda bo darzylem cie szacunkiem , a teraz pozostalo tylko...........

No proszę , ciekawie zaczyna się dziać a wydawało się ,że to już koniec, ale nie !!! przecież Ci do do tej pory płynęli z prądem i nie robili zupełnie nic nagle wymyślili sobie ,że jak zaczną dymić to może coś osiągną. Dlaczego nie bronili ani nie ganili poprzedniego szefa? Nagle nowe rządy nie są im w smak bo co? bo kobiety "rządzą"? bo już nie trzeba po kątach krytykować ? bo każdy , o ile ma pomysł , i chce coś zrobić może sie odezwać? bo po raz pierwszy od śp. Górskiego premie nie są tematem tabu? Z tego co sobie przypominam nowa szefowa powiedziała, że spodziewa się i oczekuje współpracy , bo wszyscy będziemy oceniani po 6 miesiącach , bo nie ona sama pracuje na swoje konto ale my mamy w tym spory udział. Przypominam sobie tez IŁ62 Twoje mega wkur...jak ogłosiła nową p.o kierowniczkę zmiany i o ile wiem jesteś na jej zmianie. No i skoro komuś źle , to przecież droga wolna, specjalistów potrzebują wszędzie. Wytrzymaj jeszcze troche i może Ty zostaniesz nowym P.O kierownikiem.

aha IŁ62 czego Ty w ogóle chcesz? jest Ci dobrze, kierownikiem nie chcesz być , na osobówkę się nie wybierasz. No tak !!! wiem!!! WZP pewnie by Ci odpowiadało co? Tam juz nic nie musiałbyś robić, a tu jeszcze kwitami dzielisz a babska Ci nad głową stoją. Powiem , Ci jedno! Fakt, zmiany były ale nie takie jakich sie wszyscy spodziewali, było ogólne przerażenie co ona i ta druga zaczną wymyślać. I co? Ano nic wszyscy zainteresowani! Jest jak jest, bez extazy ale spokojnie można rano wejść do pracy (poza dniem kontroli funkcjonalnej) i przewala sie kwity bo po to do cholery tam idziemy. Ty IŁ62 z urażoną męską ambicją musisz sobie radzić sam, ale takie podsrywanko Ci się nie przysłuży! Może jako działacz związkowy zaproponuj referendum i sie okaże ilu jest zadowolonych a ilu zniesmaczonych jak Ty. Oczywiście głosowanie TAJNE!!!!

ekierka , ale tak wogole to o co ci chodzi ! , moze nam to objasnisz co jest grane z tym dymieniem , bo jak pamietam dobrze to do samego konca , czyli do ' przewrotu marcowego ' , nikt oprocz pan nr. 1 i 2 raczej sie nie wychylal , wiec ? , to ze powstala swoista ' rzeczpospolita babska ' moze faktycznie wielu nie byc w smak , ale nie o plec tu chyba chodzi - nieprawdaz ??????????? , z tymi pomyslami to moze sobie daruj , a co do rannego wejscia do pracy to mnie naprawde rozbawilas , ; zapewne za grubego kazdy wchodzacy od razu dostawal w miche na zatrybienie , bo tak z twoich slow wynika , posumowujac ; dzialaczy zwiazkowych zostawilbym w spokoju , bo to nie ma nic tu do rzeczy , natomiast z atakiem na naszych czarnych braci z wzp , to juz przegielas zupelnie i bezpodstawnie - ciekawe co na to koledzy z wzp ?????????!!!!!!!!!!!

Tu154 czy mimo ,ze straciłeś do mnie szacunek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (nie wiem jak dalej dam radę żyć z tą świadomością ) mam jedno pytanie co tak naprawdę chciałbyś przeczytać na forum sam pisząc takie pokręcone posty. Do jakiej dyskusji chcesz lotników sprowokować? póki co dyskusji żadnej a tylko obrzucanie się błotem. nikt nie jest w swoich ocenach obiektywny, piszą o czymś o czym nie mają pojęcia, przytaczają pseudo fakty zasłyszane od kogoś, opluwają ludzi tylko dlatego ,że ktoś kogoś nie lubi. Zupełny bezsens. Ale spodobała mi się Twoja " obrona" WZP hłe hłe hłe bo albo jesteś jednym z nich albo nie dotarła do Ciebie ich opinia o dawnych kolegach z oddziału. Nikt nie wie wszystkiego i o wszystkim więc daremne jest bicie piany bez powodu. Kiedyś był powód teraz nie.
PS Zaintrygował mnie post ILa62 wspominający o frakcjach korytarzowych ..... to zapewne IŁ62 tu154 i be52 :lol: :lol: :lol:

Back
Do góry