Nie tylko dla orłów.

Wariat,Max,Gagarin - chyba za dużo masz tych nicków! I popieram pomysł żeby chociaż części z nich sie pozbyć !Bo się zaczynasz gubić!.Zostanie ich wystarczająco wiele by dalej pisać pisma pochwalne na swoją cześć :lol: I nie patrz sie tak na mnie bo sie spoce!

Faktycznie dyskusja osiągnęła dna , komuś bardzo na tym zależało i zależy tak więc od nas forumowiczów lotników zależy czy damy się zagłuszyć chamstwem.Zmiany i tak i tak nastąpią i to nie tylko na najwyższym stołku , radzę co poniektórym zakasać rękawy bo "taśma" czeka.

obserwatorze! Nie wszyscy rozmówcy są "inteligentni inaczej"! W kółko przewija sie wątek nadciągających zmian. No i to jest oczywiste! temu nikt nie zaprzeczy ale jakoś nikt nie próbuje określić w jakim kierunku zmiany zmierzają. Slogany straszące ludzi własnie doprowadziły do poziomu tej wymiany zdań! Jak cos wiesz to napisz.......

Do Władcy Małp.Jeśli chcesz rozmawiac z ludzmi,to zejdż z drzewa.Kto jak kto,ale ty nie masz nawet jedej osobowości.Naucz się pisać po polsku, a dopiero póżniej zabieraj głos na forum. I przy okazji nie ...obkidraj... sobie gniazda , bo my w twoim na pewno nie siedzimy.

Witaj awiator! Myslałem ,że odpuściłeś! Szkoda czasu dla "władcy..." Jak widzisz, nic nowego! Oszołom próbuje nas wkurzyć i sprowadzić do swojego poziomu. Bądz ponad tym. Boje sie tylko ,że zmian doczekamy sie szybciej niz konstruktywnego dialogu na forum!

Masz rację ,Gagarinie. Nie zniżajmy się do poziomu istot człekokształtnych , przez przypadek tylko nazywanych ludżmi .Buszmeni z gniazda Tarzana nigdy nie mieli dostępu do wiedzy , ot , wsiowe chłopaki na szczytach władzy .Mam nadzieję , że wykształcona część załogi powróci do dyskusji , a reszta niech wraca do dżungli .

:lol: awiator! Wykształceni są wszyscy (99%) ale to niestety w paru przypadkach, tu ujawnionych, nie idzie w parze z inteligencją!!!
Tak jak Ty wyrazić mogę tylko nadzieję ,że powrócimy do dyskusji!

Ad. tarzan
Zdziczenie, dno, żenada!!! Jacy menele wyciągali cię z dżungli i uczyli mówić? Kto cię nakręca, żebyś tak szmacił to forum? Jeśli masz odrobinę honoru (mało prawdopodobne ale....) to zniknij póki czas i pozostaw w pamięci ludzkiej filmowy obraz tarzana, któremu nawet "obkidranego" gniazda nie jesteś godzien czyścić!!!
W imieniu lotników przepraszam wszystkich zainteresowanych ale zawsze wyskoczy jakiś..................

Zasłyszałem dziś aforyzm którym chcę się z Wami podzielić! Bez urazy ale jakoś wydaje się bliski naszej tematyce.
"Armia baranów prowadzona przez lwa jest silniejsza niż armia lwów prowadzona przez barana"
Kto lew a kto baran przekonamy sie za jakiś czas!

Towarzystwo z lotniska źle sie bawi. Żeby tylko szeryf nie rozgonił i niektórym zabawa nie skończyła się na wysuniętej placówce niedaleko ojców Paulinów.

straszysz dzieci mikołajem czy co , jak będzie potrzeba to i tak wezmą od nas bo Cezar się nie sprzeciwi.Jak się boisz to nie tykaj kompa a zajmij się czym innym.

Za stara jestem na straszenie kogokolwiek. Pyrzowice to mały światek więc po co zachowywać się jak ćmy i na spotkanie ognia lecieć?

Gagarin,Plombownica ,R...itd....czy jak tam jeszcze w przyszłości będziesz się nazywać! Przede wszystkim to zeszmaciłaś samą siebie pisząc donosiki na kolegów i przełożonych!I to sie raczej nie zmieni ! :lol: Że jesteś głodna władzy i niezaspokojona ambicjonalnie (chociaż może nie tylko! :oops: )to wszyscy wiedzą!Wydaje mi sie że aktualni i przyszli szefowie powinni się nad tobą głęboko zastanowić!ZBLIŻA SIĘ WIOSNA MOŻE NADSZEDŁ JUŻ CZAS ODLOTÓW? :twisted:

Nie tylko dla orłów

Dzięki za obraze.To świadczy tylko o Twojej kulturze osobistej.Dacia to nie jestem ja. Więcej szacunku dla ludzi w wieku Twoich rodziców.
Daniela

Back
Do góry