Piszę, bo chcę działać!
Prowincjusz ??? Obserwując twoje posty na forum stwierdzam, że wszędzie i na każdym kroku masz b. dużo do powiedzenia i wychwalasz SSC oraz obecną władzę w IC K-ce, więc raczej twoje posty są mało wiarygodne w tym temacie i wątpliwej jakości. Pochwal się skąd jesteś to ocenimy czy jesteś faktycznie prowincjuszem, czy tylko "zawoalowanym" pracownikiem IC
Jestem prowincjuszem i to oświadczenie powinno Ci wystarczyć Szanowny Max'ie! Ocena mojej prawdomówności owszem, należy także do Ciebie, wobec czego moje słowa w tym względzie nie mają najmniejszego znaczenia! Przyznam również, że często i w różnych tematach zabieram głos, równie często przedstawiając nieco inny (zazwyczaj łagodniejszy) punkt widzenia, aczkolwiek nie różniący się znacząco od innych! Także od
Twoich Panie Max'ie! Pozwolę sobie jednak wysnuć przypuszczenie o Twojej
znaczącej pomyłce dotyczącej moich postów. Jeżeli nawet
mylę się w ocenie pojedynczych działań, jeżeli moje konkretne
wrażenia dotyczące epizodycznych zdażeń są wyjątkowo
subiektywne, jeżeli wreszcie moje próby zwrócenia uwagi na drugi, "ludzki" wymiar danej sprawy są dla Ciebie zbyt
drażniące, to jednak nie masz ŻADNYCH PODSTAW do twierdzenia, iż "wychwalam" kogokolwiek !!!
OFICJALNIE I KONKRETNIE, co możesz sprawdzić przeglądając WSZYSTKIE moje wpisy NA CAŁYM FORUM, mogę "przyznać się" jedynie do
pochwalenia działań ZZ Celnicy.pl, a
osobowo tylko Pana Sławomira Siwego, co jak chyba zauważysz nie było całkowicie "ślepe" i bezkrytyczne!
Nie mam absolutnie zamiaru zabiegać o Twoje uznanie, gdyż nie jest mi ono potrzebne do czegokolwiek, mam jednak nadzieję, iż zauważysz różnicę pomiędzy "wychwalaniem" lub inaczej "kadzeniem idolom" ( tak pozytywnym jak i negatywnym ), a próbą
obiektywizmu. Oczywiście powtórzę:
PRÓBĄ, gdyż Polacy (łącznie ze mną) OBIEKTYWNEGO spojrzenia MUSZĄ się dopiero UCZYĆ !!!