Nie tylko dla orłów.

........Gdyby dał sobie szansę poznania specyfiki oddziału, a nam szansę zaprezentowania naszej wiedzy i umiejętności, a potem za 2 lub 3 m-ce dokonał tak gruntownej przebudowy oddziału - to może uszanowalibyśmy faceta i uznali za decyzyjnego. Ale w sytuacji gdy szybko wcielił w życie odwetowy plan as - a wiedzieliśmy jaki będzie scenariusz- to niech nie liczy na szacunek. ..........

no teoretycznie masz rację ale może ktoś streścił specyfikę oddziału? zreferował kto co potrafi? i zmiany nastąpiły od razu! Pośpiech jest jeszcze gorszym doradcą od złego doradcy !!!

do cywila raz jeszcze

Tobie AS wdaje się ok. Kiedyś miał poczucie sukcesu, więc łatwo wtedy o uśmiech...... i teraz znowu jest panem d.......rem. A u nas był w okresie niefortunnej przerwy. Nie potrafił sie z tym pogodzić. Nie uwierzyłbyś jaki wykazał brak klasy, jakiego używał słownictwa, wobec spoko ludzi.
A w najgorszej sytuacji byli Ci, którzy go nie tytułowali.To był trudny okres dla niego no i trochę go poniosło. I coś Ci powiem: on o tym wie.

airmail , walercia , izbek

A ja tam gościa poważam , był tu u nas na OC i jest spoko , to że ma cięty język , że nazywa rzeczy po imieniu , że potrafił powiedzieć w oczy kilku osobom co o nich myśli / np. że ten jest leser/ to wcale nie świadczy o tym że nie ma klasy.To że używał takiego a nie innego języka ?
I nie piszcie zaraz że liżę komuś coś , takie jest moje zdanie.
A ty airmailu zastanów się dlaczego kapsel ustalił ci nowe miejsce a potem szukaj winnych / zacznij od siebie/.
Izbeku określ się wreszcie - dla ciebie AS to miernota czy nie ? poczytaj swoje dotychczasowe posty.
Narka , dziś mam wolne ale dużo rzeczy do zrobienia.

A ja tam gościa poważam , był tu u nas na OC i jest spoko , to że ma cięty język , że nazywa rzeczy po imieniu , że potrafił powiedzieć w oczy kilku osobom co o nich myśli / np. że ten jest leser/ to wcale nie świadczy o tym że nie ma klasy.To że używał takiego a nie innego języka ?
I nie piszcie zaraz że liżę komuś coś , takie jest moje zdanie.
A ty airmailu zastanów się dlaczego kapsel ustalił ci nowe miejsce a potem szukaj winnych / zacznij od siebie/.
Izbeku określ się wreszcie - dla ciebie AS to miernota czy nie ? poczytaj swoje dotychczasowe posty.
Narka , dziś mam wolne ale dużo rzeczy do zrobienia.

Początek mnie rozbawił ale masz prawo do takiej oceny. To, że nie pochwalam czyjegoś postępowania, krytykuje jego zachowania , decyzje czy sposób bycia nie upoważnia mnie do nazywania kogoś miernotą. Przeczytaj sąsiednie posty może zajarzysz o co chodzi. A Airmail to dobry obserwator i wie co pisze i nie myli się w swoich ocenach jak Ty (niestety)!

do Asterixa

No właśnie AS, potrafił głośno powiedzieć o kimś, że jest leserem. Tylko,że w tej sekcji on był największym. Książka służby i pracujący tam ludzie to potwierdzą. Absencja - największa na oddziale. Ile z tego prawdziwej choroby, a ile polityki - to niech sam nam powie. Schodził też do poziomu komentarza wyglądu i zachowania kolegów z oddziału i WZP. Arbiter elegancji..................

Dziwne że wszyscy na oc wiedzą że AS miał poważną operację i nie zachorował jak już ktoś tu powyżej napisał na "zmiany" tak jak dzisiaj sie to dzieje. Nie zycz drugiemu co tobie ....
Jakoś wiekszość ludzi oceniała go dobrze , ty oceniasz go źle zozumiem ze uważasz go za głównego architekta zmiany twojego miejsca pełnienia służby. Są osoby które ciebie uważają za architekta zmian poprzednich i tak to już bywa.
Co do poziomu- każdy sądzi według siebie , ja nie mam sobie nic do zarzucenia więc nie bardzo rozumiem do kogo "ta mowa?"
Arbitrów elegancji ? osobiście znam na OC wiecej , szczególnie tych którzy nie bardzo potrafią dostosować swojego wyglądu do munduru o innych elementach nie wspomnę . Każdy wie o co chodzi.
PS.
Ta dyskusja staje się już monotematyczna , ani oc ani as nie są centrum wszechświata / ktoś wcześniej pisał o pępku/ więc się wyłączam.

Tylko dlaczego podwójnieobdarzona miała prawo powiedziec o kims cokolwiek/
Kto mu dał prawo wtedy do oceniania innych i wyrażania poglądów.
Od wyrażania ocen pracy i poglądów na temet podwładnych jest wyłącznie przełożony.

Ostatnia edycja:
waleriana

Dogadał kocioł garnkowi , chyba że jesteś Waleriana przełożonym albo byłaś /eś/ i masz prawo do wyrażania opini i ocen.
Rozumiem że nie jestaś ale ty to prawo posiadasz.
Zdradź nam tę tajemnicę pod jakim to nickiem występuje słynny tu AS .
Znowu insynuujesz że każdy kto myśli inaczej niż ty to musi być ktoś z kadry , nie potrafisz zrozumieć że inni nie muszą podzielać twoich poglądów. Nie oczekuję odpowiedzi żegnam ozięble.

Dogadał kocioł garnkowi , chyba że jesteś Waleriana przełożonym albo byłaś /eś/ i masz prawo do wyrażania opini i ocen.
Rozumiem że nie jestaś ale ty to prawo posiadasz.
Zdradź nam tę tajemnicę pod jakim to nickiem występuje słynny tu AS .
Znowu insynuujesz że każdy kto myśli inaczej niż ty to musi być ktoś z kadry , nie potrafisz zrozumieć że inni nie muszą podzielać twoich poglądów. Nie oczekuję odpowiedzi żegnam ozięble.

Ostatnia edycja:
Postów zawierajacych prymitywne wyrażenia jest na tym forum mnóstwo , stosując twoją metodę praktycznie każdemu mozna przypisać kim jest , uznając oczywiście daną osobę za prymitywa.
Lubisz widzę bardzo obrażać osoby publiczne , twoja sprawa , świadczy to tylko o Tobie i o twojej kulturze więc pisz sobie dalej sam /a/ szukając nadal postów i odgadując który to znów prymityw i cham pisze pod X nickiem
W przerwie szukania zapytaj siebie do jakiej kategorii ty się zaliczasz ? odpowiedz sobie a potem spójrz w lustro. Uważaj by nie pękło.

You are limited to using 4 images so please go back and correct the problem and then continue again.

Ostatnia edycja:
Are You?

Powaliła mnie twoja angielszczyzna. Myślę, żę przez najbliższ 5 dni nikt się tu nie wpisze. Bał się będzie.

Ja się wpiszę i co? Mnie osobiście powala ta nienawiść niektórych tu piszących. Rozumiem frustrację, że się nie sprawdzają,że są niedoceniani, .że nie awansują. Ja też jestem pomiatany, ale nie zieję taką nienawiścią jak niektórzy. Poczekajmy jeszcze trochę, może coś się zmieni. Mam nadzieję, że na lepsze. Konkurs dobiega końca..................

Ja się wpiszę i co? Mnie osobiście powala ta nienawiść niektórych tu piszących. Rozumiem frustrację, że się nie sprawdzają,że są niedoceniani, .że nie awansują. Ja też jestem pomiatany, ale nie zieję taką nienawiścią jak niektórzy. Poczekajmy jeszcze trochę, może coś się zmieni. Mam nadzieję, że na lepsze. Konkurs dobiega końca..................

Lotosie! Z rachunku prawdopodobieństwa wynika, iż w naszej izbie, przy takim obstawieniu konkursu jakie mamy nie ma szans na znaczącą poprawę, zwłaszcza zarobków, czy motywacyjnego systemu wynagrodzeń . Większość kandydatów jest ze starego układu.
Jednakże wątek ten dotyczył strategicznego oddziału naszej izby. Jak to możliwe żeby po zmianie kierownictwa tak wiele osób chciało pracować poza lotniskiem? Czyżby za mocno przykręcono śrubkę?

To nie przykręcona śrubka, bo nawet nie wiedzą jak ją przykręcić i czy się da jeszcze bardziej. Niech się wypowiedzą ludzie z OC jak się ich teraz traktuje z góry, z nikim nie rozmawia, nawet "kierownik" olał imprezę, którą przydupaski specjalnie dla niego zrobiły no i te zmiany na stanowiskach budzą duże zainteresowanie. Sama "staroć" jak w skansenie lub antykwariacie. Ot takie menadżerskie posunięcia z minionej epoki :D A w Sławkowie "zmiana warty" wyszła wszystkim na dobre. Podobno widać świeży oddech na oddziale :D

Ostatnia edycja:
Back
Do góry