Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jasne. Tylko szkoda że zwykły spec znowu został w....ny. W majestacie i przy cichej aprobacie związków. No, ale w końcu, nie wiem jak u was, ale u mnie w wierchuszce związkowej (wraz ze znajomymi i przyjaciółmi królika) speców nie ma. Co to znaczy cywilizowany sposób?Wg mnie zz zawodowe w służbie celnej zrobiły DUŻO, Totalnie DUŻO aby kas wszedł w sposób cywilizowany oraz aby emerytury zgodnie z wyrokiem Trybunału Konstytucyjnego dostali celnicy.
To będzie smutne świeto. Ostatni Dzień CelnikaW czwartek, 26 stycznia, będziemy obchodzić Międzynarodowy Dzień Celnictwa (International Customs Day)....
Wszyscy o tym dokładnie wiedzą a jakoś nikt z poprzedniej władzy nic sobie z tego nie robił. Poczekam co będzie po zmianach, może nadejdzie Prawo i Sprawiedliwość dla ludzi, którzy naprawdę pracują a nie dla sitwy, symoni i nepotyzmu.Ale kolego dziwisz się ? oni mają już znajomości i układziki ( ręka rękę myje )
Wszyscy o tym dokładnie wiedzą a jakoś nikt z poprzedniej władzy nic sobie z tego nie robił. Poczekam co będzie po zmianach, może nadejdzie Prawo i Sprawiedliwość dla ludzi, którzy naprawdę pracują a nie dla sitwy, symoni i nepotyzmu.
Spokojnie dajmy im te parę lat zobaczymy jakie zajdą zmiany. Oby tylko przed kolejnymi wyborami wszystko było jasne.Na razie to zostało tylko "i", większych zmian nie widać. Bardzo smutne, że kolega jeszcze w tym się nie zorientował
Spokojnie dajmy im te parę lat zobaczymy jakie zajdą zmiany. Oby tylko przed kolejnymi wyborami wszystko było jasne.
wyobraz sobie ze ogarniam. Ogarniam, ze zadnych skladek mu nie zwrocicie, wiec nie chrzan, a jak chcesz skrytykowac to miej odwage nie podpierac sie innymi, ktorzy maja podobne zdanie, ogarniasz?
sprawdzam. Armagedon, podaj im numer konta albo niech wysla okreslona kwote na jakis dom dziecka
no problem - ale nie na dom dziecka - tak jak ustaliłem z catem - dla armagedona
nie ty będziesz dysponował moją płacą ssc
i jak prześlę ci skan przelewu to odszczekasz
Wybacz, lecz śmiem wątpić, że user/zy A... poda/dzą nr konta,
a ponieważ Związkowi łatwiej namierzać userów na swoim Forum,
pozwoliłem sobie na inne rozwiązanie ...
Pokaż załącznik: 4245
Jeden z producentów ma już w ofercie etui na legitymację KAS
http://www.sortmund.pl/product-pol-2126-Etui-na-legitymacje-Krajowej-Administracji-Skarbowej.html