Panie burak
Widzisz ja kulturalnie nie zmieniam twojego nica. Więc jak coś to Zielony a nie Zielonka
Ja do Ciebie bardzo grzecznie z przeprosinami abyś nie czuł się urażony a ty tak ,,przyburaczyłeś,, kolego.
Pełnie służbę od 13 lat w zwalczaniu przestępczości, Tak mam nadzieje, że będę wykonywał w przyszłym roku tą samą robotę co od 13 lat !!! Taką nadzieje ma kilka tysięcy innych funkcjonariuszy między innymi z granicy. Tak można oczekiwać, że jeżeli od kilku lat się zap...la i w momencie kiedy okazuje się że to ma jakąś wartość to na nasze miejsce nie wejdzie jakiś Misiewicz jak TY !!!
Wiesz jako osoba, która jest St. specjalistą dokonałem swoistej analizy i wyszło mi, że ja się o wysokość pensji raczej nie boje !!! Może taki ,,Misiewicz,, jak Ty, który ciekawie ustawił się przy wartościowaniu może się bać a że się nic innego nie potrafi to pewnie strach jest jeszcze większy.
Coś
Panie Burak kręcimy. Mówisz coś o alokacji. Z mojej wiedzy alokowani na wschód trafiali w 95% na pasy graniczne a nie do OC wewnętrzne. Może jakiś Misiewicz jak Ty Buraku dostał angaż do OC wewnętrznego. A jeżeli z tą alokacją to ściema i zostałeś z granicy przeniesiony do OC wewnętrzne w ramach swojej IC to pewnie w miejsce jakiegoś nieszczęśnika, który nie miał takich pleców jak Ty i właśnie wylądował w ramach alokacji na wschód. Wiesz trzeba być podłym i nie mieć ....... że w takiej sytuacji próbować wozić się na alokowanych.
Twój problem zachowania pensji i munduru nie jest moim problemem dopóki dla Ciebie nie będzie problem uwłaszczenia na wartościowaniu oraz stopniach (to co stanowi dla mnie problem). Widzę, że nie miałeś odzewu na wynajęcie z zewnątrz przywódcę protestu ??? Widzisz to pewnie dlatego, że wokół Ciebie jest 15tys Misiewiczów i samotny wojownik BURAK
ps. Podpowiem Ci jeszcze jedno: to co ja usłyszałem o swoim problemie. Wystąp na drogę sądową a związek cię będzie wspierał.