Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To fakt trudne było to samo pomyślałam gdy test dostałam. Również dziś pisałam no ale cóż co będzie zawsze jakieś nowe doświadczenieTeż dziś pisałam. Też myślę że dość trudne
Słuszna uwaga!To fakt trudne było to samo pomyślałam gdy test dostałam. Również dziś pisałam no ale cóż co będzie zawsze jakieś nowe doświadczenie
A to jest test czy sa tez pytania otwarte ?To tak z tego co pamiętam:
Ile trwa kadencja rady powiatu, kto powołuje dyrektora Szkoły skarbowości, z jakiego powodu zamieszki w Rosji się pojawiły w 2021, za jakiego prezydenta była podpisana obecna konstytucją, kiedy funkcjonariusz może być bez umundurowania, eurostat, gdzie nie zapłacimy euro, kluby szkoły europejskiej czy jakoś tak, sztandar Kas jak wygląda.
Ogólnie wg mnie to dość trudne było.
Pozdrawiam i życzę powodzenia!
TestA to jest test czy sa tez pytania otwarte ?
A jakie miałaś pytania? Tak dla porównania?To ja miałam pewnie B, nie miałam stopni.
A wiecie że poza nami były chyba jeszcze 2 grupy? Na godzinę 12 i po nas prawdopodobnie. Strasznie dużo ludzi! i niestety to nie jest powiedziane że 16pkt i przechodzimy dalej, jeżeli będzie dużo osób z wynikiem wyższym ten próg będzie większy.
To nabór do dochodzeniowo-śledczego działu. Poczytałam trochę o tym i straszne. Najgorszy dzial
Poczytaj foraDlaczego tak uwazasz