AplikantPL
Dobrze znany użytkownik
- Punkty reakcji
- 446
Piszę jak jest. Zresztą jeśli miałbym wybór to poszedłbym do SG. SCS jest daleko w tyle za innymi służbami.Wyglada jakbyś próbował nas zniechęcić
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Piszę jak jest. Zresztą jeśli miałbym wybór to poszedłbym do SG. SCS jest daleko w tyle za innymi służbami.Wyglada jakbyś próbował nas zniechęcić
Zawsze możesz pójść do SGPiszę jak jest. Zresztą jeśli miałbym wybór to poszedłbym do SG. SCS jest daleko w tyle za innymi służbami.
W SG jest limit wiekowyZawsze możesz pójść do SG
Skąd wiesz, że nie próbuje? Gdyby nie Covid już dawno by mnie tu nie było.Zawsze możesz pójść do SG
RacjaW SG jest limit wiekowy
Cieszyć się czy smucićRacja
Dzwonili do mnie z kadr i uzgodniliśmy że pod koniec mojego okresu wypowiedzenia dogadamy szczegóły przyjęcia i lekarza medycyny pracy. Kandydowałem do Gdyni i o Gdynię prosiłem na rozmowie kwalifikacyjnej. A jak tam u Ciebie? Wiesz już gdzie i kiedy?Ja w poniedziałek będę po komisji. Czy masz już termin na medycynę pracy? Wiesz wstępnie już w jakim wydziale będziesz? Będziesz w Gdyni czy w Gdańsku?
Pytania dotyczące informacji politycznych, ustaw, kilka pytań o KAS, o ustroju politycznym, o Konstytucji.
Wszystko jest w rozporządzeniu, które dodają do informacji o naborze + wątek na forum dotyczący pytań już byłWitam
Ktos miał test wiedzy ? Jakich pytań sie spodziewać
Zamiast wysyłać wszędzie to samo skopiowane pytanie otworzyłabyś lupkę i poszukała bądź tam skąd dowiedziałaś sie o naborze jest wymienione z czego nieustannie od jakiegos czasu są testy wiedzyHej
Ktoś po teście wiedzy ? Jakich pytań można się spodziewać?
Tak widzialam ale nie chce sugerować się tylko jednym czy dwoma postamiZamiast wysyłać wszędzie to samo skopiowane pytanie otworzyłabyś lupkę i poszukała bądź tam skąd dowiedziałaś sie o naborze jest wymienione z czego nieustannie od jakiegos czasu są testy wiedzy
Wystarczyła własna inicjatywa bo o czym i z czego jest test wiedzy naprawdę unosi sie tutaj kilkukrotnie, dodatkowo nie neguję, że Ci się nie chciało ale wystarczyło przejrzeć dokument jaki dodają przy naborze - rozjaśniłoby wątpliwości
Nawet w tym wątku w pierwszej karcie dziewczyna pisała o pytaniach
Generuje się niepotrzebny spam a wystarczyło przejrzeć forum i dokumenty na IAS
Pozdrawiam i życzę powodzenia na teście wiedzy
Nie ma sprawy, po prostu co chwila widać te same pytania na które odpowiedzi są albo tutaj albo na stronie Izby i niestety w tych samych spamowych postach trudno cokolwiek znaleźć wartościowego w danym wątkuTak widzialam ale nie chce sugerować się tylko jednym czy dwoma postami
Jestem nowa dopiero ogarniam to forum co i jak
Proszę o wyrozumiałość
Jest post Test wiedzy - pytania , poszukaj w lupceWitam
Ktos miał test wiedzy ? Jakich pytań sie spodziewać
A raczej „Pytania - test wiedzy”Jest post Test wiedzy - pytania , poszukaj w lupce
Hej
Ktoś po teście wiedzy ? Jakich pytań można się spodziewać
Lublin 24 a ty ?Hej, a gdzie i kiedy masz test ?