Jak dla mnie bomba trzeba zacząć czytać ustawyA my się widzimy Zelka 22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak dla mnie bomba trzeba zacząć czytać ustawyA my się widzimy Zelka 22
A gdzie macie test ?A my się widzimy Zelka 22
Hotel Polonia, GrabanówA gdzie macie test ?
Aaa bo wy w białej, ja w Lublinie mamHotel Polonia, Grabanów
SG to lepsza służba. Lepiej płaca, awanse szybkie. Do tego bardziej szanowana i wchodzi w skład lepszego resortu (MSWiA)Ja sie jeszcze waham co do SG, ale pewnie nie ma na co czekać
Ja składałam tam półtora roku temu i już byłam w połowie ale musiałam zrezygnowaćSG to lepsza służba. Lepiej płaca, awanse szybkie. Do tego bardziej szanowana i wchodzi w skład lepszego resortu (MSWiA)
Ja bym próbował jeszcze raz, nawet rownolegle do SCS.Ja składałam tam półtora roku temu i już byłam w połowie ale musiałam zrezygnować
A ile trwa szkolenie ? Nadal 9 miesięcy ?Ja bym próbował jeszcze raz, nawet rownolegle do SCS.
W SG?Szkolenie trwa teraz około 5 tygodnie względu na pandemię.
Mimo wszystko warto nawet te kilka miesięcy się przemęczyć, bo dostanie się kaprala. U nas kaprala (ml rewidenta) dostanie się po około 7-10 latachTak. Ale jak długo jeszcze ten skrócony czas szkolenia będzie to nie wiadomo.
Wyglada jakbyś próbował nas zniechęcićMimo wszystko warto nawet te kilka miesięcy się przemęczyć, bo dostanie się kaprala. U nas kaprala (ml rewidenta) dostanie się po około 7-10 latach